Fora
Nowe posty
Szukaj na forum
Co nowego?
Nowe posty
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Zaloguj
Co nowego?
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Menu
Zaloguj
Użytkownicy
Drogi czytelniku forum,
Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz
ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ
!
Użytkownicy
JavaScript jest wyłączony. Aby uzyskać lepsze wrażenia, przed kontynuowaniem włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych.
Powinieneś ją zaktualizować lub użyć
alternatywnej przeglądarki
.
Acca
Wędrowiec
Ostatnio widziany
Poniedziałek o 10:15
Wynik reakcji
12
Punkty
28
Znajdź
Znajdź treść
Wyszukaj wszystkie treści użytkownika Acca
Wyszukaj wszystkie tematy użytkownika Acca
Ostatnie aktywności
Acca
odpowiedział w wątku
Zgłoszone
Dodatkowa zakładka iglicowa w oknie bractwa.
.
Za. Dla bractw które zwracają uwagę na aktywność to super drobiazg. A że ostatnio ewoluujemy do zwiększenia roli bractwa to chyba pomysł...
6. Mar 2023
Acca
opublikował wątek
zapraszamy do Easy Rider
w
Bractwa
.
Cześć zapraszam do bractwa Rasy Rider https://www.elvenstats.com/fellowship/pl2/26942 Z historii niewiele się dowiecie. Zainteresowanym...
1. Lut 2023
Acca
odpowiedział w wątku
czy można pozbawić władzy arcymaga?
.
Dzięki za info. Pytam by nie robić czegoś nieodwracalnego w sytuacji, gdy było inne rozwiązanie. Czy wszyscy jesteśmy za - się okaże...
29. Sty 2023
Acca
opublikował wątek
czy można pozbawić władzy arcymaga?
w
Dyskusja o grze
.
Cześć mamy niezręczną sytuację w bractwie. Byłem jego arcymagiem od prawie początku. Ktoś je utworzył, odszedł a mnie kliknął bez...
29. Sty 2023
Acca
odpowiedział w wątku
Dyskusja o nowej funkcji Kocioł
.
hey, możliwe, że to efekt działania drugiego czynników kotła. o ile pamiętam (już użyłem więc nie ma dostępu) jest tam coś o szansie na...
18. Sty 2023
Acca
odpowiedział w wątku
.
Mam wrażenie, że to spór o detale. Na razie to wszyscy w mniejszym lub większym stopniu ten twór poznajemy. Fakt - było by fantastycznie...
16. Sty 2023
Acca
odpowiedział w wątku
Naprawione
Wzmocnienia ataku i życia
.
Hey, mam nadzieję, że to wizualny błąd. Mam odpalonego feniksa ognia i dodatki z cudów - w statystykach jednostek jednak nic o tym nie...
12. Sty 2023
Acca
odpowiedział w wątku
.
Nusion - dzięki za link; Malpa22 - super tabela. :) Pozwolę sobie na moje 3 grosze do dyskusji. Kwestii czy się to opłaca, czy nie ...
12. Sty 2023
Acca
odpowiedział w wątku
.
czy dyplomy dostaje się tylko za zrobienie na full danego rozdziału drzewka wiedzy ? Mam pozostawione badania powiększenia oddziału, a...
11. Sty 2023
Wczytywanie…
Wczytywanie…
Użytkownicy
Do góry