Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Zależy co się uważa za budynki. W Inwentarzu Zaklęć jest zakładka Budynki i część tych budowli nie wymaga robotników.
W tym przypadku NIE powinno być możliwości wyjęcia budynku z inwentarza wszak brakowało robotników.
Tak z ciekawości zrobiłam test czynności które Ty robiłeś. U mnie wszystko zadziałało. (Poświęciłam 4h przyspieszacza i teleport ale zyskałam trochę many).
Wydaje się, że problem tkwi - jak nadmieniła Lanariko - w wolnym robotniku.
Żaden budynek zdobyty w evencie nie znika sam z siebie ani z miasta, ani z inwentarza, więc bez obaw :)
Jest jednak kilka budynków, które tracą swą "moc". One nie znikną jedynie będą stały nie dając bonusów.
W trwającym obecnie evencie na becie jest księga a tam do wyboru budynek
1. Świąteczne Drzewko Majowe
2. Samotnia Królowej Wróżek
3. Szybka Obsługa Goblina
Dodam swój grosik w temacie zawieszania gry.
Używam Linux Mint oraz Opera i Mozilla FF i mam podobne problemy.
Więc chyba można założyć, że to nie OS, i nie przeglądarki użytkowników ale wina jest po stronie Inno Games.
Pomysł uporządkowania jak najbardziej słuszny. Obecny - serduszko potem w kolejności możliwości budowania. Mi on za bardzo nie odpowiada.
Tylko kwestia ustalenia kolejności. A może by tak alfabetycznie? A może ... , a może .... . Tu by się otwarło pole do dyskusji. A skoro padł taki pomysł to i...
U mnie na becie jeszcze coś innego.
1 x Observatory 10%
500 x ??? 10%
Zwłaszcza to drugie jest ciekawe. I nie mam pojęcia co to za budynek Observatory.
Wszystko wraca do stanu początkowego. To takie modne dzisiaj - Wielki Reset. Zostaną Ci tylko punkty Doświadczenia Bractwa, które możesz od nowa rozdysponowywać. Koszty perków vel korzyści oczywiście także się zerują.