Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
UWAGA!
W zadaniach głównych pojawia się zebranie produkcji z manufaktury podstawowej lub dowolnej (lepiej nastawić mini podstawowe), natomiast w dziennych są to produkcje z podstawowej manufaktury.
Robiłam kiedyś zestawienie budynków ewolucyjnych(tych starszych):
https://pl.forum.elvenar.com/index.php?threads/zestawienie-wydajno%C5%9Bci-budynk%C3%B3w-ewolucyjnych-pod-man%C4%99-boskie-ziarna-towary-podstawowe-i-%C5%BCywe.6057/
Absolutnie nie trzeba mieć wszystkich. Teraz jest spore...
UWAGA!
W zadaniach głównych pojawia się zebranie produkcji z manufaktury podstawowej lub dowolnej (lepiej nastawić mini podstawowe), natomiast w dziennych są to produkcje z dowolnej manufaktury.
To nie jest idiotyczne, to jest normalne- robię tak samo. Wcześniej spojrzałam jakie towary są mi potrzebne do produkcji i zaczęłam je zbierać.
@Koval92 matma:
Masz 16 valloryjskich warsztatów, które na produkcje 4h wymagają wzniosłych towarów wszystkich sortów.
I sort 7200
II sort 4500
III...
Trzeba było wstawić post w spoilerach a nie w dyskusji o nowym rozdziale.
Można już podejrzeć statystyki Solunar Nexus:
https://sites.google.com/view/public-druids/evo-stats
Dla mnie na ten moment bardzo fajny budynek, porządna ilość many i unurytu w ostatnim rozdziale.
Przesadzasz. Kupiec i tak Ci daje towar od razu i tak, więc Twórcy specjalnie stworzyli taki mechanizm, żeby sytuacja była lepsza niż w przypadku zwykłych ofert, które mogą wisieć dużo dłużej. Z tego co widzę na każdym świecie gracze są ogarnięci i wymieniają towary w lepszych przelicznikach a...
Ja to bodajże wczoraj, albo przedwczoraj zauważyłam na przeglądarce. Weszłam raz na ruski rok i akurat przy pisaniu wiadomości mnie wywaliło z gry. Na apce nic się nie dzieje.
Wrzucam przykłady ustawienia osady, która zakłada po 9 budynków każdego rodzaju ( zaczerpnięte od graczy z Bety), może komuś się przyda:
W tym rozdziale bonus portalu do produkcji surowców osady jest uzależniony od ilości budynków osady i stopnia ich rozbudowy( dobrobyt).
Przykład dla 9...
Tak, dostałam, mają to ogarnąć, ale póki co ściągnęłam aktualizację na appkę i nadal Wir nie działa na pojemność portalu :(
EDIT: po aktualizacji już działa.
Ja mam Koszary na 43 poziomie, 16 zbrojowni na 42 poziomie( podniosłam z 41 dopiero teraz, bo wcześniej nie miałam tyle popki) i mam czas 4:43 na slot ( Grzybki 35 lvl).
Dobrobyt na szczęście wzrasta tylko o 27, 53 i 80 przy rozbudowach portalu, więc luzik. Niestety Wir Magazynujący nie działa...
Nigdzie nie napisałam, że bronię dostępu, tylko nie zgadzam się na maksymalne ułatwianie tego procesu, więc nie wymyślaj. Gra stała się dużo łatwiejsza niż kiedyś i nowi gracze dostali wystarczająco dużo ułatwień i nie potrzeba kolejnego. Jak zwykle piszesz kocopały dla samego pisania.
EDIT...