Witam mam taki pomysł, mianowicie chodzi o dodanie kogoś do znajomych lub oznaczenia go jako ulubiony to by ułatwiło pomaganie w antycznych cudach teraz jak komuś daje pw to później muszę go szukać albo zapisać nazwę :rolleyes:
No to niech przeanalizują jeszcze raz, osobiście nie wiem czemu od powstania gry tego nie zrobili jeśli nie chcą by była taka możliwość to niech się ustosunkują czemu :p
Witam mam taki pomysł czy była by możliwość zrobienia tak aby oddalać dalej mapę to znaczy żeby jednocześnie było widać wszystkie odkryte prowincje ? co wy na to
Jestem za pomysł jest super bardzo było by to przydatne czasami nie mam ochoty aby połowa bractwa czytała o czym rozmawiam z drugą połową, a pisanie po przez pocztę jest uciążliwe :rolleyes:
Witam Sinuna Zdecydowanie się z tobą zgodzę, jedni są zadowoleni drudzy nie moim zdaniem to jest najgorsza aktualizacja która nic nie wniosła do gry wręcz pogorszyła ją, już poprzednie turnieje były lepsze a nagrody jakie dostałem nie są adekwatne do poniesionych strat wojsko towary nie...
Hmm no chyba taka rola bractwa a nie tylko tańsze towary chodzi o zjednoczenie co to za bractwo co każdy by myślał o sobie a jeśli ktoś nie ma ochoty dawać pomocy to jest rozwiązanie niech należy do żadnego bractwa będzie samotnym wilkiem jest parę setek takich graczy nikt go nie zmusza a...