• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Ostatnie aktywności Posty O mnie

• Mnie troche nurtuje mysl, ze sporo naszej "starej" wiedzy powoli idzie w zapomnienie... Juz mowie, o co mi chodzi :) Mysle, ze wielu...
    • frytcia odpowiedział w wątku Poradnik dla nowego gracza.
      Dziękuję za wartościowy głos w dyskusji. Konstruktywną krytykę. Powodem stworzenia poradnika był całkowity jego brak na forum. Twój...
    • frytcia odpowiedział w wątku Artefakty 2.
      Na czym polega ta nierówność? Każdy ma możliwość grania na 3 światach, a czy z tego korzysta, to już jego sprawa. Nierównością są...
    • frytcia odpowiedział w wątku Ranking graczy.
      Pozorny brak, to tylko Twoje chciejstwo. Zanim coś się napisze warto sprawdzić choćby...
    • W rankingu graczy ujmowane są wszystkie konta, w tym martwe. Spora ilość początkujących, odchodzi od gry po ok. tygodniu. Wstawienie...
      • nowi gr.png
    • frytcia odpowiedział w wątku Artefakty 2.
      Propozycja po doprecyzowaniu: docelowo (dla graczy z rozdziału IV) ograniczony czas działania do 6 miesięcy od rozpoczęcia rozdziału 5...
      We wcześniejszym poradniku: https://pl.forum.elvenar.com/index.php?threads/poradnik-negocjacji-w-cz%C4%99%C5%9Bciach.6963/ wprost...
      • Zrzut ekranu 2025-03-26 135310.png
      Bardzo słuszna wskazówka. Dziękuję. Taki wpis, to kolejny przykład konstruktywnej wymiany poglądów.
    • frytcia zareagował/a (a) na post użytkownika Aryman w wątku Poradnik dla nowego gracza, używając Lubię to Lubię to.
      Moim zdaniem zabrakło informacji we wstępie typu: "gram w tą grę krótko, odkrywam ją dotarłem do 5 rozdziału i postanowiłem podzielić...
      Dziękuję za przedstawienie własnego poglądu. To, co niezamierzenie spowodował ten poradnik, to uaktywnienie się choćby tylko Ciebie...
      Dziękuję za tak szybka odpowiedź. W skrócie piszesz, że brak jakiegokolwiek poradnika jest lepszy, bo zatrzyma graczy w grze. Serio...
    • frytcia zareagował/a (a) na post użytkownika Elicia w wątku Poradnik dla nowego gracza, używając Lubię to Lubię to.
      Raczej nie udzielam się na forum, bo chociaż dosłownie wczoraj weszłam do rozdziału 10 to z racji kilku dłuższych przerw w grze nadal...
      Dziękuję za ten jakże bardzo wartościowy głos. Ważniejsza jest treść niż forma, możesz być z siebie dumna za merytoryczne uwagi i...
      Poradnik skierowany jest do młodych graczy, czyli takich, którzy potrzebują podstawowej wiedzy. Dłuższy postój w rozdziale 5 jest z...
      Dziękuję za wypowiedź. Skoro grasz 4 lata, to czy możesz podlikować inne poradniki dla nowych graczy, a może sam napisałaś ? Chętnie...
  • Wczytywanie…
  • Wczytywanie…
Do góry