Fora
Nowe posty
Szukaj na forum
Co nowego?
Nowe posty
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Zaloguj
Co nowego?
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Menu
Zaloguj
Użytkownicy
Drogi czytelniku forum,
Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz
ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ
!
Użytkownicy
JavaScript jest wyłączony. Aby uzyskać lepsze wrażenia, przed kontynuowaniem włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych.
Powinieneś ją zaktualizować lub użyć
alternatywnej przeglądarki
.
frytcia
Zwiadowca
Ostatnio widziany
9. Maj 2025
Wynik reakcji
27
Punkty
28
Znajdź
Znajdź treść
Wyszukaj wszystkie treści użytkownika frytcia
Wyszukaj wszystkie tematy użytkownika frytcia
Ostatnie aktywności
frytcia
zareagował/a
(a) na post użytkownika chris07070707
w wątku
Nowy poradnik dla każdego, a zwłaszcza turniejowca (wydanie w odcinkach)
, używając
Lubię to
.
Mnie troche nurtuje mysl, ze sporo naszej "starej" wiedzy powoli idzie w zapomnienie... Juz mowie, o co mi chodzi :) Mysle, ze wielu...
2. Maj 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
Poradnik dla nowego gracza
.
Dziękuję za wartościowy głos w dyskusji. Konstruktywną krytykę. Powodem stworzenia poradnika był całkowity jego brak na forum. Twój...
2. Maj 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
Artefakty 2
.
Na czym polega ta nierówność? Każdy ma możliwość grania na 3 światach, a czy z tego korzysta, to już jego sprawa. Nierównością są...
2. Maj 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
Ranking graczy
.
Pozorny brak, to tylko Twoje chciejstwo. Zanim coś się napisze warto sprawdzić choćby...
9. Kwi 2025
frytcia
opublikował wątek
Ranking graczy
w
Pomysły i propozycje
.
W rankingu graczy ujmowane są wszystkie konta, w tym martwe. Spora ilość początkujących, odchodzi od gry po ok. tygodniu. Wstawienie...
31. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
Artefakty 2
.
Propozycja po doprecyzowaniu: docelowo (dla graczy z rozdziału IV) ograniczony czas działania do 6 miesięcy od rozpoczęcia rozdziału 5...
29. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
We wcześniejszym poradniku: https://pl.forum.elvenar.com/index.php?threads/poradnik-negocjacji-w-cz%C4%99%C5%9Bciach.6963/ wprost...
25. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Bardzo słuszna wskazówka. Dziękuję. Taki wpis, to kolejny przykład konstruktywnej wymiany poglądów.
21. Mar 2025
frytcia
zareagował/a
(a) na post użytkownika Aryman
w wątku
, używając
Lubię to
.
Moim zdaniem zabrakło informacji we wstępie typu: "gram w tą grę krótko, odkrywam ją dotarłem do 5 rozdziału i postanowiłem podzielić...
21. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Dziękuję za przedstawienie własnego poglądu. To, co niezamierzenie spowodował ten poradnik, to uaktywnienie się choćby tylko Ciebie...
20. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Dziękuję za tak szybka odpowiedź. W skrócie piszesz, że brak jakiegokolwiek poradnika jest lepszy, bo zatrzyma graczy w grze. Serio...
20. Mar 2025
frytcia
zareagował/a
(a) na post użytkownika Elicia
w wątku
, używając
Lubię to
.
Raczej nie udzielam się na forum, bo chociaż dosłownie wczoraj weszłam do rozdziału 10 to z racji kilku dłuższych przerw w grze nadal...
20. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Dziękuję za ten jakże bardzo wartościowy głos. Ważniejsza jest treść niż forma, możesz być z siebie dumna za merytoryczne uwagi i...
20. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Poradnik skierowany jest do młodych graczy, czyli takich, którzy potrzebują podstawowej wiedzy. Dłuższy postój w rozdziale 5 jest z...
19. Mar 2025
frytcia
odpowiedział w wątku
.
Dziękuję za wypowiedź. Skoro grasz 4 lata, to czy możesz podlikować inne poradniki dla nowych graczy, a może sam napisałaś ? Chętnie...
18. Mar 2025
Wczytywanie…
Wczytywanie…
Użytkownicy
Do góry