Menu
Fora
Nowe posty
Szukaj na forum
Co nowego?
Nowe posty
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Zaloguj
Co nowego?
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Zarejestrowani Użytkownicy
Obecnie na forum
Menu
Zaloguj
Użytkownicy
Drogi czytelniku forum,
Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz
ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ
!
JavaScript jest wyłączony. Aby uzyskać lepsze wrażenia, przed kontynuowaniem włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.
Ostatnia aktywność Sorcha
Sorcha
odpowiedział w wątku
Dyskusja o trybie wieloosobowym w Iglicy Wieczności
.
Z tą presją to może "lekka" ;) przesada, ale mogą się pojawić limity iglicowe, że chcesz nie chcesz, ale pewną liczbę poziomów Bractwo...
Dzisiaj o 09:02
Sorcha
zareagował/a
(a) na post użytkownika Nostormo
w wątku
, używając {response}.
Ja też obawiam się że może być presja na członków bractwa gdyż nigdzie nie jest napisane że nagrody zespołowe dotyczą tylko odkrywców iglicy
Dzisiaj o 08:54
Sorcha
zareagował/a
(a) na post użytkownika GrzegorzTheGreat
w wątku
, używając {response}.
Zobaczymy jak będzie w praktyce, ale obawiam się, że to może być przyczyną negatywnych napięć w niektórych bractwach, bo "zmusza" ludzi...
Dzisiaj o 08:54
Sorcha
odpowiedział w wątku
Czy pamiętacie bardziej beznadziejny event od Zimowy 2019?
.
Ja akurat mam ten zestaw, Kirit (zwany Łasicą) który mi dawał mnóstwo niebonusowych T2. Tylko dzięki temu, że udało mi się kapliczkę...
Wczoraj o 19:13
Sorcha
odpowiedział w wątku
Czy pamiętacie bardziej beznadziejny event od Zimowy 2019?
.
@Koval92 to akurat było chyba spowodowane ilością elementów zestawu o ile mnie pamięć nie myli. Bo były trzy nagrody główne, a zestaw...
Wczoraj o 15:12
Sorcha
zareagował/a
(a) na post użytkownika PMprzemek
w wątku
, używając {response}.
A mnie to się podobała iglica w starej wersji można było sobie ją robić kiedy i jak kto miał ochotę zważywszy na duże straty woja i...
Czwartek o 09:37
Sorcha
zareagował/a
(a) na post użytkownika SandDiuna
w wątku
Dyskusja o Zimowej Magii.
, używając {response}.
Szpieszmy się losowac kokardki, tak szybko odchodza
Środa o 20:09
Sorcha
zareagował/a
(a) na post użytkownika Mighty Garoth
w wątku
, używając {response}.
Przestają być w przypadku gdy ktoś posiada większość Magicznych Rezydencji (oraz rozbudowany cud Źródeł Młodości), bo dopiero wtedy dają...
Wtorek o 10:57
Sorcha
odpowiedział w wątku
Zmiana bractwa na telefonie
.
@PMprzemek przepraszam ale posta z twojego linku to dopiero zauważyłem po napisaniu swojego. Twój link nie był mi potrzebny, chyba w...
Wtorek o 07:56
Sorcha
odpowiedział w wątku
.
@Aslana ja założyłem własne bractwo, na drugim serwerze (Arendyll). Napisałem przyjmę początkujących (w opisie) i czemu nie walą...
Poniedziałek o 20:47
Sorcha
odpowiedział w wątku
.
@Aslana i tu jest problem bo sprawdzając oferty na forum, mogą być nieaktualne bo gracze , ktorzy grają na wersji przeglądarkowej...
Poniedziałek o 16:33
Sorcha
odpowiedział w wątku
.
Racja w sumie z forum, korzystają gracze z bardziej rozwiniętymi miastami, mówię o wypowiedziach. Czytać można bez rejestracji. Ja przez...
Poniedziałek o 13:58
Sorcha
odpowiedział w wątku
.
Ciekawostka na rozwiniętym mieście (brak problemu z wstążkami, na razie) mam już wspomnianego jednorożca, a na głównym mieście czekam na...
Poniedziałek o 13:40
Sorcha
odpowiedział w wątku
Turniej Stali - dyskusja
.
To z koszar może być golem, im ma więcej gwiazdek tym lepiej. Zestaw Golem + Łucznik to akurat zestaw na następny turniej choć pewnie...
Niedziela o 22:32
Sorcha
odpowiedział w wątku
Znajomy w elvenarze
.
Czyli wszystko jasne, tłumaczenie wprowadza w błąd. Dzięki @Ines0085 za zrzut ekranu, ktoś po prostu źle przetłumaczył. inaczej by było...
Niedziela o 17:32
Użytkownicy