Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Nie napisałem że nic. :cool: Fragmenty zakląć to i gdzie indziej można zdobyć. A po iglicy to na turniej brakuje surowców. A tam już k... renowację można zdobyć. :cool:
Wzrosła liczba nagród w iglicy a więc spadła szansa na zdobycie tego co by się chciało... taka luźna uwaga. Nie że nie zadowolony jestem i tak mało się, jak dla mnie oczywiście, opłacało tam zdobywać.
Tylko trzeba pamiętać że bez tych renowacji nie rozbudujesz i nie zbudujesz prawie żadnego antycznego cudu.... nie wiem dokładnie bo część już mam zbudowanych. Rozbudujesz budynek i na cudaka/i zabraknie.
No i tak patrzę.. pozytywnie o zmianach miało być... No to pozytyw nie mogę brać udziału w wydarzeniach... bo mgła wizji potrzebna...
Pozytyw, mniej czasu na grę będę potrzebował. No przynajmniej dopóki chcę jakikolwiek cudak rozbudować. :cool:
A ja mam to wszystko w (...) :cool: I tak wolno szło... to co że spowolnili? o_O Rozbudowa antycznego cudu za pół roku.. i to jednego... żeby było pozytywnie... hurra!!! :p
Mają swoje logi, które "nie kłamią". Wydałem wg nich na odblokowanie mapy... ja oczywiście dowodów żadnych nie mam. Nie wiem jak mogłem wydać na odblokowanie mapy jak teraz to 2300 diamentów potrzebne a tyle nie miałem nigdy... a nie istotne..
Teraz to już koniec... rozbudowa cudu co pół roku... pięknie. :mad: No i miałem dwa antyczne cuda, zapewniały 80% wymaganej kultury teraz badania oddziałów będę musiał zrobić. :mad:
Wyprodukuj dowolne podstawowe towary 9 godzin.. 10x
Brakowało jednego, użyłem pomocników czasu... nadal jest 9. W sumie spróbowałem 2 czy 3 razy i nic. Nadal jest 9 zaliczone.
Nie wiem czy to błąd czy ja czegoś nie rozumiem.
Najdę na słoneczko mam wymagania obecnego poziomu 57000 ok.
A w klasztorze sztuk walki w zakładce rozbudowa mam że wymagana kultura to 43294
A na wiki elvenar czytam "Dostarcza dodatkową Kulturę Twojemu miastu, w oparciu o procent Twojej...