• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Wyniki wyszukiwania

1. clint eastwood

Zmiana w tworzeniu budynków w Akademii Magii

No jedyna nadzieja że developerzy gry nie powprowadzaja wszystkich tych waszych propozycji zmian i "ulepszeń" bo wyjdzie tak jak ze zmianami w cudakach. I ciekawe kogo, tow. Maguzzi masz na myśli..
  2. clint eastwood

Ja też jestem początkujący. Jak wydłużą działanie wzmocnien wojska z 5 dni do 3 tygodni to każdy zyska i początkujący i kończący. I teraz uwaga: złota myśl będzie: Gra nie powinna promować ani starych graczy ani początkujących. Gra powinna promować graczy aktywnych.
  3. clint eastwood

Inwestowanie Antycznej Wiedzy / Punktów Wiedzy w Antyczne Cuda

Miałem na myśli i pw i aw. Nie dasz rady dopasować gry do oczekiwań i zachcianek każdego. A co do run i zapełniania koła to są jeszcze uszkodzone odlamki run. Nie ma potrzeby moim zdaniem blokowania czy strumieniowania pomocy swobodnej i radośnie nieograniczonej od innych graczy. Chyba że...
  4. clint eastwood

Czy twórcy psują nam grę? Proszę porozmawiajmy

Nie wiem jak teraz ale jakis czas temu zauważyłem że reklamy na kompie trwają kilka sekund dosłownie a w tym samym czasie na telefonie w apce nawet 30 czy 45 sekund. Rzadko loguję się do gry z kompa. Bardzo rzadko. To co to niby ma być? Jedni gracze klikają i czekają kilka sekund a inni się mają...
  5. clint eastwood

To może zróbmy inaczej. Niech wszystko - częstotliwość wpadania budynków itd.- niech wszystko zostanie po staremu. Nie rozdrabniajmy się. Niech tylko wydłużą czas trwania wzmocnień. Np. Do 3 tygodni. Wtedy każdy kto gra ("aktywnie uczestniczy w grze" ::)) machnie wszystkie prowincje co tydzień i...
  6. clint eastwood

Rety. Przecież to proste. Nie możecie mieć za dużo wzmocnień i wg za dużo niczego. Chcecie mieć ich ile? Ile będzie wystarczająco dużo? Oni wolą żebyście dawali kasę na grę jeśli chcecie mieć więcej wszystkiego i lepiej w grze. O czym tu mowa? To proste. A tak wg to ustalcie jakaś ilość np...
  7. clint eastwood

Nagrody w turnieju

Czy nie uważacie że dobrym pomysłem byłoby dla "miszczów" co to lubią turnieje dać im nagrody za zajęcie top kilku miejsc w turku? Myślę że za ich wysiłek i wkład w promocję aktywnej gry, głoszenie pochwał w kierunku Inno oraz w podzięce za ponoszone w tych turniejach straty, wylany pot i...
  8. clint eastwood

Zmiany w Iglicy a Feniks Zmierzchu - dyskusja

Moim zdaniem już ich dawno przegoniłeś. Od teraz będę się do Cb zwracał: "Mistrzu" I tera poważnie: jak inno wymyśli i wprowadzi coś głupiego to sobie samo strzeli w kolano. Jeśli np. stale zmiany będą promowały tylko i wyłącznie starych mocnych i walutowych graczy, to mali i nowi i niewalutowi...
  9. clint eastwood

Magia przeszłości - dyskusja

Czy dobrze to rozumiem? Jeśli komuś przeszkadza związany z poziomem, na którym jest możliwe włączenie transcendencji, efekt uboczny związany z niemożnością "schowania" budynku, to może tego budynku nie podnosić na ten level i adekwatny do tej czynności artefakt przechowywać pieczołowicie z...
  10. clint eastwood

Inwestowanie Antycznej Wiedzy / Punktów Wiedzy w Antyczne Cuda

To od razu niech zrobią że każdy sam sobie tylko może wrzucać pw i już :)
  11. clint eastwood

Magia przeszłości - dyskusja

No tak, ale zaraz toto mają dodać do tworzenia w Akademii Magii. Ciekawe w którym slocie. Może pierwszym...?
  12. clint eastwood

Zmiany w Iglicy a Feniks Zmierzchu - dyskusja

Moje zdanie nie ma znaczenia, ale moim zdaniem to zmiana pozytywna tylko dla "dużych misiów" (niech se mają). Dla małych bez różnicy. Tylko mnie ciekawi jaki z tego gracze będą mieli konkretny biznes że ich poziom trudności w iglicy się będzie podnosił. Konkretnie co dostaniemy w zamian że...
  13. clint eastwood

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

A co ty tak często te avatary w grze zmieniasz...? Ustatkuj się wreszcie jak przystało na arcymaga
  14. clint eastwood

Nadchodzące ulepszenia w Iglicy - dyskusja

Czyli będą kombinacje żeby specjalnie tracić całe oddziały żeby sobie obniżać poziom trudności w kolejnej iglicy? No skoro mamy sobie podnosić poziom trudności, nagrody słabe i czasówek coraz mniej.. To po co to wszystko?
  15. clint eastwood

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Tylko czemu to tak długo trwa to wprowadzanie zmian. Zapowiadają i zapowiadają a nagrody za to wszystko chyba d. nie urwą nikomu (jak z resztą te wspaniałe szafiry). Powinni jeszcze dodawać punkty za czas robienia iglicy, tj. Im szybciej ktoś ukonczy całą to ma premiowane lepiej niż np. ktoś kto...
  16. clint eastwood

Zimowa Magia 2024

A czy nie można dac opcję na stałe w podnoszeniu budynków ewolucyjnych że jak nie mam artefaktu to płacę diamentami? No i wtedy ten badziew z pierwszego slotu o którym piszecie na stałe wywalić z akademii magii?
  17. clint eastwood

Błędy - Black Friday

Kto daje tyle diaxow za taki budynek..?.. Chcę go poznać:)
  18. clint eastwood

Nowe grafiki

Ja gram na telefonie. Jest u deweloperów gry trend żeby pewne elementy graficzne (przynajmniej na apce) powiększać. Nawet znajdy eventowe powiększają. Jaki to ma cel skoro ludzie grają na smartfonie? Robią to dla graczy z problemami zdrowotnymi? Czy jest jakaś granica w powiekszaniu? Chyba nie...
  19. clint eastwood

Aktualizacja 1.212 dyskusja

O czym tu dyskutować? Powiedz lepiej kiedy i czy wejdzie ten niby "latający kupiec", bo może się okaże że wcale nie będzie latający tylko będzie jeździł na osiołku, no i wcale to nie będzie kupiec tylko szewc, no i wcale go nie wprowadzą do gry bo zmienili zdanie na temat tej innowacyi w grze..
  20. clint eastwood

Miejsce spoczynku przodków

Tak jest! I to samo proszę Państwa jest z Karmą dla zwierzaka gdzie zwierzak jest przez małe "z". To skandal! A podarunek w czarującym podarunku jest prawidłowo na ten przykład prez "p" wielkie.... Proszę mi to koniecznie poprawić bo nie moge spać z tego powodu
Do góry