• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Wyniki wyszukiwania

1. ryjuwka

Iglica - duże ulepszenia - dyskusja

Witam czy dobrze rozumiem, że dodatkowe ekspansje są co 5 poziomów w pomniku wieczności jeśli tak to żadna łaska zwłaszcza przy znikomej ilości duchowych kul. Zastanawiam się również gdzie jest granica podnoszenia trudności w iglicy i co się stanie kiedy doję do momentu, że już na pierwszej...
  2. ryjuwka

Aktualizacja 1.220 - dyskusja

Już wszystko gra pokazały się zadania iglicy dziękuję
  3. ryjuwka

ale koszary mam na 15 poziomie no nic zrobię całe drzewko rozwoju i zobaczę co się wydarzy
  4. ryjuwka

Na S3 nie mam możliwości robienia zadań iglicowych. Proszę o doprecyzowanie jak daleko trzeba przejść V rozdział aby się pokazały.
  5. ryjuwka

Proszę o doprecyzowanie.
  6. ryjuwka

W moich iglicówkach na S2 i S3 również wzrosła wielkość oddziałów lekkie - z 82 do 101 i z 43 do 49 magów z 23 do 26 i z 11 do 12 ciężkie - z 15 do 18 na s3 pozostało 8
  7. ryjuwka

Tak czy siak ale ci co zrobili iglicę w niedzielę są o tydzień w tyle. Zrobienie całej iglicy wojskiem daje dokładnie 2104 kamieni.
  8. ryjuwka

Chyba jesteś w błędzie. Po wejściu na szczyt iglicy oraz wykonaniu zadania "Zbuduj pomnik wieczności" ukazują się kolejne zadania. Tak że chyba jednak ci co zrobili iglicę w niedzielę będę stratni.
  9. ryjuwka

Czy to oznacza, że zadania w iglicy były "jednorazowe". Czy Każda nowa iglica będzie miała nowe zadania.
  10. ryjuwka

Witam Uważam, że wprowadzenie takich zmian jak dzisiejsza jest po prostu nieuczciwe. Cześć graczy już wczoraj weszła na szczyt iglicy i z automatu nie załapała się na nagrody.
  11. ryjuwka

Jeśli dobrze rozumiem zmiany to w następnej iglicy Twoi przeciwnicy będą silniejsi
  12. ryjuwka

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Zadań nie trzeba robić ( chyba, że ktoś chce )
  13. ryjuwka

Nowy poradnik dla każdego, a zwłaszcza turniejowca (wydanie w odcinkach)

W zasadzie to taki poradnik przyda się każdemu graczowi nawet mi.
  14. ryjuwka

Wspólna Droga

Witam mamy 2 wolne miejsca. Robimy co tydzień złoto w iglicy oraz co najmniej 10 skrzyń w turnieju. Chętne osoby proszę o pisanie do mnie w grze.
  15. ryjuwka

niestety u mnie w trzech falach były inne składy
  16. ryjuwka

Dziękuję i sprawdzę u siebie właśnie zrobiłem iglicę aplikacją i wojska wroga między falami się zmieniały
  17. ryjuwka

Mam pytanie: Twoje jednostki czy wroga
  18. ryjuwka

Wspólna Droga

Witam jeśli lubicie Przygody Bractw i chcecie powalczyć o zwycięstwo w tej zabawie to zapraszamy do nas
  19. ryjuwka

Zgłoszone Artefakty w Akademii Magii

zagłosowałem na TAK
  20. ryjuwka

Wspólna Droga

Bractwo Wspólna Droga ma 2 wolne miejsca. Zapewniamy: - miła i przyjazną atmosferę - złoto w iglicy - 10 skrzyń w turnieju - Przygoda bractw grana aktywnie - pomoc surowcami -wsparcie w rozwoju miasta Chętni proszeni są o pisanie do mnie w grze
Do góry