• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Wyniki wyszukiwania

1. Nusion

Aktualizacja 1.237 - dyskusja

No nie działa, bo w ogóle nie weszła jeszcze ta funkcja. Nawet na becie jeszcze tego nie ma. Poszukałam trochę na Discordzie i nie znalazłam zapowiedzi tego nawet dla Bety. W innych wersjach językowych w tym ogłoszeniu nie ma tego punktu, tylko u nas na PL. A więc może był jakiś plan...
  2. Nusion

Podejrzewam, że tak samo, jak w FoE od InnoGames, kiedyś w to grałam. Można tak jakby postawić jeden budynek na drugim i zamienią się miejscami, w sensie, że ten, który przenosiłeś stanie w mieście, a ten, który stał, będziesz miał "podniesiony" i musisz go postawić gdzieś indziej. Warunek jest...
  3. Nusion

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Taka niespodzianka, postawiłam pierwszy budynek rasowy i okazuje się, że wygasa po 9 dniach...
  4. Nusion

Tryb Przenieś/Zamień – Gracze będą mogli zamieniać miejscami różne budynki. Tu chyba wkradł się jakiś błąd, bo ani nie ma tej funkcji na becie, ani nie ma też tego punktu w ogłoszeniach o aktualizacji 1.237 w wersji angielskiej i niemieckiej. Innych nie sprawdzałam.
  5. Nusion

marmur, stal, drewno - bz kryształ, zwoje, jedwab - 4x8 eliksir, pył, klejnoty - 7x5
  6. Nusion

Drzewko badań
  7. Nusion

Zbrojownie produkują teraz nowy surowiec - Finity Gear, który zostanie w grze tak ja mana, nox, puszki itp. Będzie się rozpadał co noc 10% A tu surowce rasowe
  8. Nusion

CD. A tu budynki rasowe Portal I pozostałe Oraz droga
  9. Nusion

No to mamy 25 Rozdział na becie :) Pierwsze badania Wygląda na to, że tym razem nie rozbudowujemy kupca. Zbrojownia Warsztaty nie zmieniają rozmiaru Rezydencje zmieniają na 6x5 Ratusz nie zmienia Cuda Tereny Treningowe Obóz Najemników Koszary Na razie na szybko tyle. Jak ktoś...
  10. Nusion

Przyzwanie Zeraphisa - dyskusja

Tak, Tawernę mam na 16 poziomie, czyli 55%, a Zeraphisa na maxa, czyli -65% i wygląda na to że sumuje :) A po 4 godzinach gdy ptak wygaśnie skrócony czas zostaje, nie wraca do wyższego :)
  11. Nusion

Ekspansje

Tak, po prostu masz ją wtedy za darmo bez diamentów
  12. Nusion

Zmienili datę nowego rozdziału na 1 czerwca
  13. Nusion

Eventy i wydarzenia 2023

Przyzwanie Zeraphisa 2026 Nagrody dzienne Nagrodą główną jest strażnik Zeraphis Wyniosły statystyki strażnika Avatar za 280 punktów I za Złotą Ligę Ten wątek nie służy do dyskusji! Odpowiednim miejscem na dyskusje o nadchodzących eventach są >>SPOILERY<<
  14. Nusion

Przyzwanie Zeraphisa - dyskusja

Wygląda na to że w ogłoszeniu, bo na becie jest od 15 do 65%
  15. Nusion

Nowy rozdział na becie zapowiedziany na 28 maja :)
  16. Nusion

17. Nusion

Nazwa następnego rozdziału to The Purpose of Life (Cel życia) :) https://discord.com/channels/1136205917306753035/1150997715300405269/1502323928369074236
  18. Nusion

Na becie wystartował nowy event The Summoning of Zeraphis
Powrót
Do góry