• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Wyniki wyszukiwania

1. Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Patrząc na obrazki ładnie to wygląda :)
  2. Błąd w skrypcie przyznającym promocje / nagrody

Też gram 7 lat i nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek dostał taką promocje przez pierwsze lata grałem tylko na komputerze teraz tylko na telefonie i tak czy inaczej nie mam promocji
  3. Jesienne zodiaki - dyskusja

Jak dla mnie u iDavisa jest błąd gdyż sfera kosztujaca 66 kluczy daje najwięcej gwiazd za ilość kluczy ponieważ daje 3 gwiazdy czyli 22 klucze na gwiazdę a całej reszty ceny zaczynają się od 25,5 klucza za gwiazdę :) A inne pytanie czy dobrze rozumiem działanie tego ślimaka i jeśli miałbym 4...
  4. Dodanie nowych symboli na sztandarach bractw

Albo za 1kk w turnieju
  5. Nowy poradnik dla każdego, a zwłaszcza turniejowca (wydanie w odcinkach)

Po ukończeniu każdej epoki otrzymujesz jakiś dodatkowy bonus niestety nie pamiętam za który rozdział otrzymuje się zysk portalu :/
  6. Chwała feniksa - dyskusja

Myślę że tą dyskusję można zakończyć czymś takim że nawet nowy feniks nie zastąpi zapału, zaangażowania i odrobiny szaleństwa w całym bractwie. Francuzi chcieli na skrzydłach Feniksa zdobyć rekord świata a okazało się że to nie wszystko czego potrzeba. A tak jak wspomniał @vorverek turnieje to...
  7. Nowy poradnik dla każdego, a zwłaszcza turniejowca (wydanie w odcinkach)

Pierwszy raz piszę coś w tym stylu i też mój mózg działa nieco inaczej, więc mam nadzieję, że mnie zrozumiecie J. Obsługa kotła w celu zdobycia jak największego bonusu do produkcji rasowej Zaczynamy od tego, aby doprowadzić Efekt ulepszenia „Dar Wysokich Ludzi” do 80 gwiazdki. W tym celu...
  8. Dodanie nowych symboli na sztandarach bractw

Witajcie, Prawdopodobnie od początku istnienia Elvenaru nie zostały dodane żadne nowe symbole do umieszczenia na sztandarach bractwa. Wiele Bractw ma takie same symbole i wiele nie przykłada do tego zbyt wielkiej uwagi gdyż wybór jest znikomy. A jest to niewątpliwie jedna z opcji którą Bractwo...
  9. Nagrody w turnieju

Jak będziesz mieć dużo diamentów to możesz kupić sobie w evencie dodatkowe nagrody dodatkową walutę więc jak dla mnie diamenty są dobre na wszystko Moje Bractwo i tak jest uzależnione od turniejów i właśnie brakuje ludzi z którymi możnaby rywalizować bo dla większości nie ma o co a tak to...
  10. Nagrody w turnieju

Też już o tym myślałem :) jest ranking iglicy jest ranking przygód a rankingu turnieju bractw nie ma a powinni być właśnie nagradzani i najlepsi gracze w danym turnieju i najlepsze bractwo :) jest to gra zespołowa i powinna zachęcać nie tylko do indywidualnych wyników ale też grupowych a ranking...
  11. Zmiany w Iglicy a Feniks Zmierzchu - dyskusja

Każdy ma tyle budynków na ile zapracował nikt nikomu niczego za darmo nie dał
  12. Zmiany w Iglicy a Feniks Zmierzchu - dyskusja

Jak dla mnie zmiana jak najbardziej na plus bo rzeczywiście rzadko się zdarza żeby zginął cały oddział a więcej leczenia pozwoli na mniejszą stratę jednostek :)
  13. Czy twórcy psują nam grę? Proszę porozmawiajmy

@Maguzii pisał o kosztach na 170 prowincji ale to są koszty osoby która robi wszystko żeby te koszty obniżyć więc ja wrzucę screena 1* na prowincji 111 żebyście mogli zobaczyć ile surki mogłoby pójść na zrobienie turnieju surką u gracza z dużą ilością cudów i ekspansji
  14. Naprawione liczba PW na pasku nie wyświetla się poprawnie

Mogłeś napisać że chcesz się pochwalić ile nazbierałeś xD mi to tak z 10K do Ciebie brakuje
  15. Oficjalne informacje z Discorda

Z tego co rozumiem cud iglicowy jeszcze nie wejdzie? Może on zwiększy ilość nagród w tym diamentów
  16. Liczymy do miliona.

726
  17. Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Ech tylko trochę się to ciągnie i człowiek się spodziewa po takim czasie czegoś fajnego a tu będzie jak zwykle :/
  18. OSZUSTWO w grze na WIELKĄ SKALĘ -prawdopodobnie każdy gracz jest oszukiwany

Ech raczej to piszę po proznicy ale wiesz co to są procenty? Złota Odchłań daje Ci populację zależną od ilości wykorzystywanych przez Ciebie ludków. Więc jeśli usuniesz jakiś budynek a więc będziesz wykorzystać mniej ludków to złota Odchłań da Ci mniej ludzie co będzie związane z tym że niby...
  19. Elvenar Global League

I coraz więcej rekordów trzeba będzie odbijać ale w końcu będzie jeszcze większa przyjemność
  20. Czarne Owce

Licząc wzrost po 1K na każdą kolejną skrzynkę to prawie 39 :D
Powrót
Do góry