Całkiem spory oddział, miałem 580 sprzedałem co nieco spadł na 530 i wydawał mi się bardzo duży. Skoro mówisz że spadło u Ciebie samo z siebie to czekam z niecierpliwością czy u mnie też spanie choćby o 10% czyli poniżej 500.Miałem oddział iglicowy 4769, a po zaokrągleniu które weszło z Lazurem 4800, a dziś sprawdzam i mój oddział iglicowy wynosi 3500.
Jeśli dobrze rozumiem zmiany to w następnej iglicy Twoi przeciwnicy będą silniejsiCzekam z niecierpliwością na turniej i jestem podjarany. Oddział mniejszy o ćwierć to dużo i jest to od razu zauważalne i odczuwalne.
A w tej iglicy jeszcze przeciwnik jest o 20% słabszy.
Jeżeli nawa formuła się utrzyma i nie zmieni to żyć nie umierać.
Najfajniejsza zmiana jaka weszła w ostatnim czasie(jak dla mnie).
Tak jeżeli zrobisz całą iglicę to twój SBS (umiejętność bitewna iglicy) wzrośnie i przeciwnik będzie silniejszy.Jeśli dobrze rozumiem zmiany to w następnej iglicy Twoi przeciwnicy będą silniejsi
U mnie też spory spadek - ale widać, że formuła jest zmieniona, nie tylko oddział bazowy. Zobaczymy jutro w turniejuWracając do tematu.
No to pełne zaskoczenie (i to pozytywne). Kopara mi opada na ten widok. Mój oddział iglicowy spadł o 27%.
Miałem oddział iglicowy 4769, a po zaokrągleniu które weszło z Lazurem 4800, a dziś sprawdzam i mój oddział iglicowy wynosi 3500. Spadek o 1300 jednostek w stosunku do ostatniej iglicy. Mam dane z marca (jeszcze przed lazurami), z maja i z dzisiaj. Od tamtego czasu stoję w miejscu, nie dodałem ekspansji, nie zrobiłem żadnego badania, nie podniosłem antyczne cuda nawet o 1 poziom, a bonus od reliktów jest taki sam niezmienny (choć zgromadziłem o wiele więcej reliktów).
Czekam z niecierpliwością na turniej i jestem podjarany. Oddział mniejszy o ćwierć to dużo i jest to od razu zauważalne i odczuwalne.
9 052 | 4 019 |
9 052 | 4 019 |
9 052 | 4 019 |
18 103 | 6 445 |
18 103 | 20 095 |
18 103 | 20 095 |
18 103 | 20 095 |
27 155 | 24 168 |
7 100 | 4 999 |
7 100 | 4 999 |
7 100 | 4 999 |
14 300 | 8 237 |
14 300 | 12 600 |
14 200 | 12 600 |
14 300 | 12 600 |
21 000 | 15 100 |
Dokładnie, trzeba czekać do następnego tygodnia. Ale mnie i tak się podobaWitam
Uważam, że wprowadzenie takich zmian jak dzisiejsza jest po prostu nieuczciwe.
Cześć graczy już wczoraj weszła na szczyt iglicy i z automatu nie załapała się na nagrody.
A czy to nie jest tak że te wojska z którymi dzisiaj walczyłeś w iglicy to 80% tego co miałbyś normalnie bo uśredniona wartość to 1000, a współczynnik każdej osoby to na start 800?Wracając do tematu.
No to pełne zaskoczenie (i to pozytywne). Kopara mi opada na ten widok. Mój oddział iglicowy spadł o 27%.
Miałem oddział iglicowy 4769, a po zaokrągleniu które weszło z Lazurem 4800, a dziś sprawdzam i mój oddział iglicowy wynosi 3500. Spadek o 1300 jednostek w stosunku do ostatniej iglicy. Mam dane z marca (jeszcze przed lazurami), z maja i z dzisiaj. Od tamtego czasu stoję w miejscu, nie dodałem ekspansji, nie zrobiłem żadnego badania, nie podniosłem antyczne cuda nawet o 1 poziom, a bonus od reliktów jest taki sam niezmienny (choć zgromadziłem o wiele więcej reliktów).
Czekam z niecierpliwością na turniej i jestem podjarany. Oddział mniejszy o ćwierć to dużo i jest to od razu zauważalne i odczuwalne.
Czy to nie powinno być w odwrotnej kolejności, najpierw kompletna aktualizacja a później wprowadzenie do gry całego kompletnego elementu? Czy w jakikolwiek sposób zrekompensujecie graczom którzy weszli na szczyt Iglicy zanim wprowadziliście aktualizację z zadaniami ?Dzisiejsza aktualizacja to wrzucenie linii zadań iglicowych.
Czy to oznacza, że zadania w iglicy były "jednorazowe".Jeśli ktoś zrobił już całą iglice to będzie te zadania miał przy następnej.
To jest jednorazowe,Czy to oznacza, że zadania w iglicy były "jednorazowe".
Czy Każda nowa iglica będzie miała nowe zadania.
Chyba jesteś w błędzie.To jest jednorazowe,
przynajmniej tak bylo na beta
Niestety umnie tez bardzo cieniutko z nagrodamiJest mniej diamentów, mniej nagród, mniej czasówek i pojawiły się szafiry które okazują się trochę zapchaj dziurą...
Tak czy siak ale ci co zrobili iglicę w niedzielę są o tydzień w tyle.To jest ścieżka zadań z iglicy, jest ona jednorazowa ale nie znaczy że jest tylko na jedną iglice, jeśli ktoś zrobił iglice w niedziele to będzie miał te zadania i następne w następnych iglicach.