@jarq Jak już takie pierdoły naprawiacie to może zajęlibyście się i innymi bugami? Bo już tracę nadzieję, że fale w Iglicy KIEDYKOLWIEK naprawicie, od 2 lat się upominam i ciągle bla bla, że za trudne to jest... A do rzeczy 1 bug:
Jak zbieramy produkcję młotków z czegokolwiek na apce i zbiór przewyższa pojemność magazynów to wyskakuje ostrzeżenie jak widać na filmiku ale młotki się tak jakby zawieszają, niby są zebrane ale nie dodaje ich do magazynu. Musisz kliknąc gdziekolwiek na jakimś budynku wtedy dopiero je dodaje (widać w dalszej części filmiku). Strasznie jest to irytujące jak kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie muszę tak klikać (przy takim bonusie kultury jak mam wieczorne zbiory to non stop jest poza limitem magazynu i ciągle coś się marnuje). Podejrzewam, że to nie jest błąd z telefonem, bo x aktualizacji temu tego nie było, nie pamiętam kiedy ale się zaczęło pojawiać.
A drugi błąd to w sumie nie jest błąd tylko raczej brak update starej mechaniki, która nie pasuje do obecnych czasów:
Zbiór młotków z cudaka Bezdenne Wykopaliska. Lata temu nie było szans na takie % kultury co teraz mamy to ta produkcja nigdy nie przewyższała pojemności magazynów. Ale teraz to jest trochę śmieszne, że to produkuje ponad 100 baniek młotków a zebrać mogę max 38m, bo mnie magazyn blokuje. Nie dałoby się tej produkcji zmienić tak jak inne cudaki mają na co 3h (proporcjonalnie ofc) albo chociaż na 8h czy 12h? Daliście możliwość wywindowania kultury innymi cudakami, zaklęciami, wielkością miasta (sami zachęcacie żeby ekspansje premium kupować) to czemu mamy być za to karani niemożnością zebrania tego co sami produkujemy ZGODNIE z mechanikami gry? Może i się czepiam, może i młotki nie są ważne ale jak już naprawiacie dosłownie pierdoły zamiast zająć się czymś konkretnym to może i na tego cudaka spojrzycie jeszcze raz?