• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Błąd rozbudowy budynku

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek vimes
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hej,
sama niedawno zderzyłam się z tym problemem.
Z tego co się orientuję, to po prostu błąd w grze. Funkcja jednoczesnego przesuwania i rozbudowywania budynku nie działa tak, jak powinna. Sprawa została już co prawda zgłoszona na serwerze testowym Beta, ale jak widać, twórcy gry jeszcze tego nie naprawili..
Na szczęście jest na to prosty sposób.. zanim klikniesz rozbudowę, musisz najpierw przesunąć manufakturę w takie miejsce, gdzie ma wokół siebie wystarczająco dużo wolnej przestrzeni, na nowy większy rozmiar. Dopiero gdy budynek stoi na pustym placu z odpowiednim zapasem miejsca, puść rozbudowę.. u mnie zadziałało :))

Ostatnia edycja:
hej,
sama niedawno zderzyłam się z tym problemem.
Z tego co się orientuję, to po prostu błąd w grze. Funkcja jednoczesnego przesuwania i rozbudowywania budynku nie działa tak, jak powinna. Sprawa została już co prawda zgłoszona na serwerze testowym Beta, ale jak widać, twórcy gry jeszcze tego nie naprawili..
Na szczęście jest na to prosty sposób.. zanim klikniesz rozbudowę, musisz najpierw przesunąć manufakturę w takie miejsce, gdzie ma wokół siebie wystarczająco dużo wolnej przestrzeni, na nowy większy rozmiar. Dopiero gdy budynek stoi na pustym placu z odpowiednim zapasem miejsca, puść rozbudowę.. u mnie zadziałało :))
U mnie to nie działa, próbowałem i tak.

jeśli dobrze zobaczyłem to vimes nie może rozbudować manufaktury stali.
w jego przypadku nie zmienia rozmiaru
dodam jeszcze, że w jego rozdziale badanie rozbudowy manufaktury stali jest pod koniec rozdziału

jeśli dobrze zobaczyłem to vimes nie może rozbudować manufaktury stali.
w jego przypadku nie zmienia rozmiaru
dodam jeszcze, że w jego rozdziale badanie rozbudowy manufaktury stali jest pod koniec rozdziału
Manufaktury drewna, która zmienia rozmiar na taki na który mam przygotowane miejsce w którym stoi manufaktóra.

Powrót
Do góry