Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A widzisz dobrze z którego lvl na który chcę rozbudować ?Powodów może być kilka:
- brak badań
- brak surowców
- brak kultury
- brak ludzi
Uważam, że lvl nie ma znaczeniaA widzisz dobrze z którego lvl na który chcę rozbudować ?
U mnie to nie działa, próbowałem i tak.hej,
sama niedawno zderzyłam się z tym problemem.
Z tego co się orientuję, to po prostu błąd w grze. Funkcja jednoczesnego przesuwania i rozbudowywania budynku nie działa tak, jak powinna. Sprawa została już co prawda zgłoszona na serwerze testowym Beta, ale jak widać, twórcy gry jeszcze tego nie naprawili..
Na szczęście jest na to prosty sposób.. zanim klikniesz rozbudowę, musisz najpierw przesunąć manufakturę w takie miejsce, gdzie ma wokół siebie wystarczająco dużo wolnej przestrzeni, na nowy większy rozmiar. Dopiero gdy budynek stoi na pustym placu z odpowiednim zapasem miejsca, puść rozbudowę.. u mnie zadziałało)
Manufaktury drewna, która zmienia rozmiar na taki na który mam przygotowane miejsce w którym stoi manufaktóra.jeśli dobrze zobaczyłem to vimes nie może rozbudować manufaktury stali.
w jego przypadku nie zmienia rozmiaru
dodam jeszcze, że w jego rozdziale badanie rozbudowy manufaktury stali jest pod koniec rozdziału
Badanie manu drewna jest obok staliManufaktury drewna, która zmienia rozmiar na taki na który mam przygotowane miejsce w którym stoi manufaktóra.
Już Ci pisałem, że badanie mam ukończone, aktywowane.Badanie manu drewna jest obok stali
manu stali masz na 33 poziomie
to aby Ci można pomóc to musisz wstawić zrzut tej manuJuż Ci pisałem, że badanie mam ukończone, aktywowane.