• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Błędy - Black Friday

CasPL

Wędrowiec
Po kliknięciu do inwentarza na wyskakującym oknie oferty specjalnej, budynku nie ma w inwentarzu.
Druga kwestia to promocja na Wieżę Króla Zimy z 1000 diamentów na 1200 diamentów :D

CasPL

Wędrowiec
Temat do zamknięcia. Wygląda na to, że przecena wyświetlała się inaczej przy różnych rozdzielczościach.
A co do budynku prezentu z wyskakującego okna, wyjaśniło się, że jest 1 na konto (dla tych grających na innych serwerach).

Aras Dynas

Zwiadowca
Temat do zamknięcia. Wygląda na to, że przecena wyświetlała się inaczej przy różnych rozdzielczościach.
A co do budynku prezentu z wyskakującego okna, wyjaśniło się, że jest 1 na konto (dla tych grających na innych serwerach).
niestety. Zawsze jak jest taka okazja obawiam się czy przy przelogowaniu nie wpadnie mi ta nagroda nie w tym mieście którym bym chciał.
W sumie dziwne że nie ma jakiejś opcji wyboru albo np. odbierz nagrodę później. Lub informacji z wyprzedzeniem - na zasadzie: od godziny 12 odebrać będzie można prezent.

@jarq myślisz ze taką drobną uwagę / korektę dałoby się zgłosić?

Aras Dynas

Zwiadowca
tez chce poznac kto schematy kupuje
trzeba oszczedzac diameciki nawet na to;)

podejrzewam że gracze którzy zaczynają grę i nie są w jednej z ostatnich epok - po to by:
a) rozbudować magiczne budynki
b) kupić w AM artefakty do kluczowych budynków
c) wymienić później schematy w AM na renowacje

Zakładając że w miarę nowy gracz chce mieć:
1) polarnego
2) brunatnego
3) fenka zmierzchu
4) fenka ognia
5) popielatego
6) tinluga
7) pandę rudą

i nie interesują go inne budynki / chce mieć jakieś inne, ale jednak posiadać tych 7 ewolucyjnych - musi wykupić z AM 63 artefakty, co przekłada się na 189 schematów, których zdobycie bazując na turnieju (przy uwzględnieniu że na start trafi do bractwa które co tydzień zgarnia 10 skrzynek) sprowadza się do ~3 + lat :)

Paracelsus

Wędrowiec
a że nie każde bractwo ma ochotę się męczyć w turnieju i zdobywać aż 10 skrzyń to płacz nowy graczu i płać !!!!

CasPL

Wędrowiec
Ja lekko dziwię się temu zjawisku, przeciętne bractwo jest w stanie, bez spiny, zrobić te 10 skrzynek, właściwie to 9.x, bo archiwum zwykle w ruch idzie :)

jarq

Community Manager
Zespół Elvenar
niestety. Zawsze jak jest taka okazja obawiam się czy przy przelogowaniu nie wpadnie mi ta nagroda nie w tym mieście którym bym chciał.
W sumie dziwne że nie ma jakiejś opcji wyboru albo np. odbierz nagrodę później. Lub informacji z wyprzedzeniem - na zasadzie: od godziny 12 odebrać będzie można prezent.

@jarq myślisz ze taką drobną uwagę / korektę dałoby się zgłosić?
Zgłosić można, w wyjątkowych sytuacjach mogę Wam to ręcznie przenieść pomiędzy światami.

Do góry