Być może rozdzielczość, u mnie ewidentnie 1000. Inna sprawa, że -20% z 1600, to jednak więcej niż 1200.Z tego co ja widze to jest 1600 na 1200 diamentow
W dobie oszczędności diamentowych schematy jednak ważniejsze niż gadżecikiKto daje tyle diaxow za taki budynek..?.. Chcę go poznać
tez chce poznac kto schematy kupujeW dobie oszczędności diamentowych schematy jednak ważniejsze niż gadżeciki
niestety. Zawsze jak jest taka okazja obawiam się czy przy przelogowaniu nie wpadnie mi ta nagroda nie w tym mieście którym bym chciał.Temat do zamknięcia. Wygląda na to, że przecena wyświetlała się inaczej przy różnych rozdzielczościach.
A co do budynku prezentu z wyskakującego okna, wyjaśniło się, że jest 1 na konto (dla tych grających na innych serwerach).
tez chce poznac kto schematy kupuje
trzeba oszczedzac diameciki nawet na to
Zgłosić można, w wyjątkowych sytuacjach mogę Wam to ręcznie przenieść pomiędzy światami.niestety. Zawsze jak jest taka okazja obawiam się czy przy przelogowaniu nie wpadnie mi ta nagroda nie w tym mieście którym bym chciał.
W sumie dziwne że nie ma jakiejś opcji wyboru albo np. odbierz nagrodę później. Lub informacji z wyprzedzeniem - na zasadzie: od godziny 12 odebrać będzie można prezent.
@jarq myślisz ze taką drobną uwagę / korektę dałoby się zgłosić?
Jarq dziękuje za pomoc tak w ogóle!Zgłosić można, w wyjątkowych sytuacjach mogę Wam to ręcznie przenieść pomiędzy światami.