Mi się wydawało, że ta Bogini sama wskakuje do inwenatarza, po zrobieniu ostatniego zadania.
Po zrobionym evencie nie mam możliwości odebrania Bogini Życzeń, w poprzednim evencie miałem to samo, wtedy ikonka do odbioru pokazała się dopiero po północy
Sama nie wskakuje, po zrobieniu ostatniego zadania powinna pojawić się ikonka do odbioru Bogini Życzeń, u mnie się nie pojawiła, przelogowanie i wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie daje, na urządzeniu mobilnym też nie maMi się wydawało, że ta Bogini sama wskakuje do inwenatarza, po zrobieniu ostatniego zadania.
Chyba wiem co się u mnie dzieje w grzeSama nie wskakuje, po zrobieniu ostatniego zadania powinna pojawić się ikonka do odbioru Bogini Życzeń, u mnie się nie pojawiła, przelogowanie i wyczyszczenie pamięci podręcznej nic nie daje, na urządzeniu mobilnym też nie ma
Nie chcesz nie odbieraj, Twoja wola, ja tam odbieram, nazbiera się więcej to wystawiam w ciągu 30 dni zawsze to kilkaset diasów wpadnie, ale teraz mnie tego pozbawiliChyba wiem co się u mnie dzieje w grzenigdy nie odbierałam Bogini, bo to dla mnie żadna nagroda a jednak mam je w inwentarzu, tak jak pisał Klops.
...ale teraz mnie tego pozbawili, do końca eventu jeszcze chwila została może pokaże się ikonka, a może na koniec wpadnie bez ikonki, zobaczymy
..ja tam odbieram, nazbiera się więcej to wystawiam w ciągu 30 dni zawsze to kilkaset diasów wpadnie..