Wydaje mi się że to czy budynek wygasł czy nie nie będzie miało wpływu na jego animacje.Chciałbym mieć non-stop takiego małego latającego kurczaczka(@jarq )
Wydaje mi się że to czy budynek wygasł czy nie nie będzie miało wpływu na jego animacje.Chciałbym mieć non-stop takiego małego latającego kurczaczka(@jarq )
Pytam, bo w przypadku np. wzmocnień czy zbrojmistrza fakt, że budynek wygasł powoduje że animacje przestają być aktywneWydaje mi się że to czy budynek wygasł czy nie nie będzie miało wpływu na jego animacje.
@Seviper sprawdził i niestety animacja przestaje być aktywna..Wydaje mi się że to czy budynek wygasł czy nie nie będzie miało wpływu na jego animacje.
Zbrojmistrza ? a co Twój pisklak dawał ? Bo mój nie ma wpływu na witalność wojska. Dostałem jakiegoś wybrakowanego ?Animacja? Gdy pisklak był aktywny, nie musiałam wystawiać dodatkowych wzmocnień czy zbrojmistrza, więc dla mnie jego efekt był ok.![]()
Dokładnie mój daje właśnie tyle i tylko tyle, nie podnosi witalności żołnierzyków.Jeśli mowa o tym pisklaku, to daje +50% bonusu do obrażeń jednostek przez 30 dni
View attachment 7060
Mnie wystarczył bonus do obrażeń, by zwyciężać bez zbrojmistrza.Dokładnie mój daje właśnie tyle i tylko tyle, nie podnosi witalności żołnierzyków.
efekt jest miłym dodatkiem do bardzo fajnego wygląduAnimacja? Gdy pisklak był aktywny, nie musiałam wystawiać dodatkowych wzmocnień czy zbrojmistrza, więc dla mnie jego efekt był ok.![]()
@Aryman, to zapewne byl skrot myslowy. Chodzi pewnie o to, ze majac wzmocnienie ataku +50% dla wszystkich jednostek dalo sie juz osiagac wyznaczone sobie cele (np. iles tam pieter w Iglicy czy iles tam prowincji w turnieju) bez uzywania dodatkowych wzmocnien, w tym wzmocnien zycia, stad pewnie wzmianka o Zbrojmistrzu.Gdy pisklak był aktywny, nie musiałam wystawiać dodatkowych wzmocnień czy zbrojmistrza, więc dla mnie jego efekt był ok.