dziwne bo ja na becie nie mam znaczka następnego ewentu.
właśnie sprawdziłem na apce i też nie mamJa też nie mam. Wygląda na to, że w wersji przeglądarkowej nikt nie ma, a na apce też nie wszyscy.
NiePrzygody się skończyły i w wersji przeglądarkowej pokazał się licznik z kolejnym eventem.
Ta łopatka nie wróży nic dobrego, chyba znów przekopywanie się przez jakieś piaski.. :/
O, dzięki Ci wielkie, sprawdziłam i masz rację, kamień z sercaNieŁopatka to sadzenie kwiatków na grządkach, aka zdrapka.
Fajnie![]()
Musi być 7 PW bo poza tym nie dostaniesz nic, to jest budynek w którym wybierasz produkcję, moim zdaniem nawet 10 PW by nie zaszkodziło.Na razie obstawiam że to finalnie nie będzie aż 7 PW.
Jeśli jednak będzie - robię event do końca.
A są jakieś przewidywania ile jeszcze na tą rasę będziemy czekać??? Nudzi już mi się...Nastąpiła zmiana efektów jednego cudu z rozdziału 21, nie jest już powiązany z kupcami i handlarzem.
Zamiast tego produkuje boskie ziarna w oparciu o ilość jednostek na oddział wojska, oraz daje wzniesione towary za zbiory pracy społecznej.
Drugi cud (powiązany z valorami, kociołkiem i tworzeniem w akademii) bez zmian.
W trzecim sezonie (Season of Triumph), nagrodą główną za 50 poziom będzie ulepszona wersja "Wielkiej Aukcji", nazywająca się "Glorious Auction" (Wspaniała Aukcja). Ma taki sam rozmiar (5x5) i 88000 kultury w rozdziale 20 (Wielka Aukcja ma 85000).
Mając 3520 kultury na kratkę (1x1) pobije Sferyczny Pieniek jako najlepszy eventowy budynek kulturalny dostępny w grze (nie licząc małego budyneczku 2x1 "Memorial of the Savior" który ma 3700 na kratkę ale nie ma opcji otrzymania pomocy sąsiedzkiej).
![]()
A są jakieś przewidywania ile jeszcze na tą rasę będziemy czekać??? Nudzi już mi się...