Efekt utrzymujący się 60h sprawia, że moje sumienie na wstępie będzie "czyste" po samym użyciu karmy. Krótkie czasy karmienia budzą u mnie uczucie marnotrawieniaJest już efekt karmienia Tinluga (utrzymuje się 60h) - katalizator co kilka spotkań turniejowych( na 10 lvl co 5 spotkań).
Efekt utrzymujący się 60h sprawia, że moje sumienie na wstępie będzie "czyste" po samym użyciu karmy. Krótkie czasy karmienia budzą u mnie uczucie marnotrawienia. Co do samych katalizatorów, niby mam mnóstwo, ale przy turnieju na poziomie 20k ta jedna karma "wymieniona" na 90 katalizatorów wydaje się świetną inwestycją.
Dokładnie, mam nadzieję, że dobrze to rozegrają, bo robienie 5 ostatnich poziomów Gildii polegało przede wszystkim na zwiększeniu produkcji portalowej.
No i superView attachment 5990
Ktoś wstawił na betę, działa to na tej podstawie.
"Prosperity is pretty much transparent and painless, there is just one subtlety about it : the quantity of required Prosperity will impact your settlement production bonus in the form of a Prosperity factor. This factor is a ratio between your currently required Prosperity and a base Settlement Prosperity (set to 600 by default). Here with the Portal and all 18 workshops at level 4, I have a Factor of 165% so it adds a 65% production bonus to all my settlement buildings (in addition to the 42% of my blooming trader guild at lvl 31)"
"Remember, required Prosperity increases each time you add a settlement building or upgrade one. So basically, the more buildings you have in your settlement, and the higher they are, the more each other building of the settlement will produce thanks to Prosperity."
Są już od paru dni, ale trzeba przełączyć na betę u góry po prawej, na innych jeszcze nie maNa architekcie są już dostępne informacje o budynkach nowej rasy. Vallorian Dragon Tower, Vallorian Workshop, Workshop of Diabhal's Horde.
Będzie co produkować.
WSPANIALENa becie w Akademii Magii pojawiły się wzmocnienia dla wszystkich jednostek
Ciekawe jak karma za artefakty wpłynie na częstotliwość pojawiania się zwykłej karmy - bez artefaktów...Można też przerabiać artefakty na karmę
Niestety obstawiam, że to wcale nie pomoże tylko zaszkodzi. Była już o tym mowa. Twórcy jak zwykle dają jakąś nowość i niby to urozmaicenie gry, a tak naprawdę to kolejna kłoda dla graczy i zmuszanie do wydawania diaxów.Ciekawe jak karma za artefakty wpłynie na częstotliwość pojawiania się zwykłej karmy - bez artefaktów...
I w związku z pojawieniem się wszystkich wzmocnień mam nadzieję, że ogólna częstość ich pojawiania w akademii się zwiększy, bo jak będzie taka sama częstotliwość jak teraz to będzie smuteczek (szczególnie chyba z Swobodnym Ulepszeniem) - chociaż też przeczuwam, że w tym przypadku sprawdzi się powiedzenie "nadzieja matką głupich".
Mialem dokladnie te same obawy, ale kilka wstepnych obserwacji z bety pozwala miec nadziejeSzkoda, że wzmocnienia są droższe (5 katalizatorów). Wszystkie pojawiają się w 1 slocie AM, więc znając życie zmniejszą one szansę na wylosowanie dotychczas dostępnych wzmocnień (Oświeconych, Powielaczy i Swobodnych).![]()
Ciekawe jak karma za artefakty wpłynie na częstotliwość pojawiania się zwykłej karmy - bez artefaktów...
I w związku z pojawieniem się wszystkich wzmocnień mam nadzieję, że ogólna częstość ich pojawiania w akademii się zwiększy, bo jak będzie taka sama częstotliwość jak teraz to będzie smuteczek (szczególnie chyba z Swobodnym Ulepszeniem) - chociaż też przeczuwam, że w tym przypadku sprawdzi się powiedzenie "nadzieja matką głupich".
Niestety obstawiam, że to wcale nie pomoże tylko zaszkodzi. Była już o tym mowa. Twórcy jak zwykle dają jakąś nowość i niby to urozmaicenie gry, a tak naprawdę to kolejna kłoda dla graczy i zmuszanie do wydawania diaxów.
Każdy kolejny poziom będzie wymagał o 2000 więcej Fragmentów Zaklęć i o 2 Katalizatory więcej. Zaklęcia Renowacji będą potrzebne co 5 poziom i wzrastają o 10.
Koszty rozbudowy cudów z XXI rozdziału (obu)
View attachment 6010
Każdy kolejny poziom będzie wymagał o 2000 więcej Fragmentów Zaklęć i o 2 Katalizatory więcej. Zaklęcia Renowacji będą potrzebne co 5 poziom i wzrastają o 10.
źródło iDavis
No to teraz dowalili do piecaKoszty rozbudowy cudów z XXI rozdziału (obu)
View attachment 6010
źródło iDavis