Lanariko
Szef kuchni
Rany Elfa, przestań się unosić i zacznij czytać ze zrozumieniem...Wprowadzili zwiększanie kosztów u hurtownika przy każdym zakupie , w kryształowej latarni morskiej pakiety bonusowych nagród były za każdą łapkę , a teraz tylko 3 pakiety , handel był z całą mapą , teraz tylko z małą jej częścią - o takie zmiany Tobie chodzi ?
A może mają zabierać 3/4 profitów ze wszystkich wywalczonych nagród eventowych już zdobytych a te , co się pojawią , to w 2 tygodnie będą zmieniać ?
I wskaż mi jeszcze gdzie w grze można sprawdzić to , co jest zdublowane
Ważne sprawy i dublowanie - nie słyszałem większej bzdury
1. mówimy o wprowadzeniu dodatkowej zakładki w antycznych cudach, gdzie są rozpisane ich poziomy. Ta informacja jest już w Wikipedii i jest do niej łatwy dostęp, ergo - jest to informacja zdublowana. Moim zdaniem niepotrzebnie.
2. rozróżnij wprowadzenie zmian ułatwiających obsługę gry (nowe przyciski, mniej klikania, itp) od zmian w grze jako takiej ( zmiany wartości budynków, zmiany w kosztach niektórych usług).
3. oczywiście że są zmiany w grze, które podobają się graczom bardziej a inne mniej. Nie pisałam przecież ze nie podobają mi się wszystkie zmiany ani ze mi się wszystkie podobają. Pisałam że TA JEDNA KONKRETNĄ uważam za niepotrzebną.
4. ważne sprawy - 100 razy bardziej wolałabym móc otworzyć menu antycznych cudów i tam od razu widzieć, w który cud mam zainwestowane pw. i ile, i ile mam do tego cudu run. Bo co daje dany cud sprawdzam generalnie raz - przed decyzją czy go postawić, czy nie, a to, w które cuda obcy gracze powpychali mi bez pozwolenia pw, i co mam najbliższe do skończenia sprawdzam co najmniej raz w tygodniu. Więc tak, są zmiany ważne i ważniejsze.
Ostatnia edycja: