Ciekawe, czy będzie można dawać punkty tym graczom, którzy już otrzymali od nas punkty, a nie znajdują się na naszej mapie świata czy w bractwie?Na becie weszła taka niezapowiedziana zmiana.
PW w cuda można wrzucać tylko tym graczom, których odkryliśmy na mapie świata.
I oczywiście członkom bractwa.
Nie da się już polować na skrzynki po całej mapie, co niektórzy pewnie przyjmą z wdzięcznością, inni niekoniecznie
View attachment 6603
Ciekawe, czy będzie można dawać punkty tym graczom, którzy już otrzymali od nas punkty, a nie znajdują się na naszej mapie świata czy w bractwie?
Czy tak ciach odbiorą taką możliwość
Dzięki NusionTo, czy się wcześniej coś wrzuciło raczej nie ma znaczenia, natomiast można wrzucić osobie spoza bractwa i spoza mapy, jeśli otrzymamy od niej wiadomość. Wtedy po kliknięciu w Nick w wiadomości możemy wejść w cuda i wrzucić PW.
A więc trzeba będzie się z takim graczem skontaktować.
Nie wiem jednak, czy to jest zamierzone, czy może niedopatrzenie i też to wyłączą. Zobaczymy
aby nie wyszło, że mnie ktoś pushuje to dostałem odpowiedź, że to podstawowa funkcja gry
Tylko ze ten blad tylko przegladarki dotyczyl, na apce nie mozna bylo nigdy tak wrzucac w cudaA taka ciekawostka jeszcze odnośnie wrzucania pw na całej mapie. CM na niemieckim forum napisała, że możliwość wrzucania PW na całej mapie to był BŁĄD, który teraz zostanie naprawiony. Tak, od 9 lat był to niby błąd
DzMamy na becie 22 rozdział
Na początek cuda
View attachment 6615View attachment 6616
Drzewko badań
View attachment 6617View attachment 6618
Pierwsze 11 badań na szybko
View attachment 6619
Budynki rasowe
View attachment 6621
View attachment 6622View attachment 6623View attachment 6624
Warsztat i rezydka
View attachment 6626
Póki co to na razie wszystko, resztę trza najpierw ogarnąć
Super, dziękiMamy na becie 22 rozdział
Na początek cuda
View attachment 6615View attachment 6616
Drzewko badań
View attachment 6617View attachment 6618
Pierwsze 11 badań na szybko
View attachment 6619
Budynki rasowe
View attachment 6621
View attachment 6622View attachment 6623View attachment 6624
Warsztat i rezydka
View attachment 6626
Póki co to na razie wszystko, resztę trza najpierw ogarnąć
To młotki będą potrzebne, warto rozbudować Wieże Dobrobytu.Tak wygląda nowa produkcja konserw w warsztatach. 9h za młotki i prace społeczne
View attachment 6628
Dzięki
Słusznie, część graczy mogła już zainwestować sporo punktów w AC nieodkrytych graczy.I jeszcze jeden news dzisiaj.
Zmiana, która ostatnio weszła na becie (o której pisałam TUTAJ), dotycząca wrzucania PW w cuda tylko graczom, których odkryliśmy na mapie, zostanie wycofana po protestach graczy i wszystko zostanie po staremu. Zmiana nie wejdzie na pozostałe serwery.