• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

Nusion

Mag
Na becie weszła taka niezapowiedziana zmiana.
PW w cuda można wrzucać tylko tym graczom, których odkryliśmy na mapie świata.
I oczywiście członkom bractwa.
Nie da się już polować na skrzynki po całej mapie, co niektórzy pewnie przyjmą z wdzięcznością, inni niekoniecznie :)

1725028103752.png

KatieKate

Zwiadowca
Na becie weszła taka niezapowiedziana zmiana.
PW w cuda można wrzucać tylko tym graczom, których odkryliśmy na mapie świata.
I oczywiście członkom bractwa.
Nie da się już polować na skrzynki po całej mapie, co niektórzy pewnie przyjmą z wdzięcznością, inni niekoniecznie :)

View attachment 6603
Ciekawe, czy będzie można dawać punkty tym graczom, którzy już otrzymali od nas punkty, a nie znajdują się na naszej mapie świata czy w bractwie?
Czy tak ciach odbiorą taką możliwość ;)

Nusion

Mag
Ciekawe, czy będzie można dawać punkty tym graczom, którzy już otrzymali od nas punkty, a nie znajdują się na naszej mapie świata czy w bractwie?
Czy tak ciach odbiorą taką możliwość ;)

To, czy się wcześniej coś wrzuciło raczej nie ma znaczenia, natomiast można wrzucić osobie spoza bractwa i spoza mapy, jeśli otrzymamy od niej wiadomość. Wtedy po kliknięciu w Nick w wiadomości możemy wejść w cuda i wrzucić PW.
A więc trzeba będzie się z takim graczem skontaktować.

Nie wiem jednak, czy to jest zamierzone, czy może niedopatrzenie i też to wyłączą. Zobaczymy

Ostatnia edycja:

KatieKate

Zwiadowca
To, czy się wcześniej coś wrzuciło raczej nie ma znaczenia, natomiast można wrzucić osobie spoza bractwa i spoza mapy, jeśli otrzymamy od niej wiadomość. Wtedy po kliknięciu w Nick w wiadomości możemy wejść w cuda i wrzucić PW.
A więc trzeba będzie się z takim graczem skontaktować.

Nie wiem jednak, czy to jest zamierzone, czy może niedopatrzenie i też to wyłączą. Zobaczymy
Dzięki Nusion :)

Osteres

Zwiadowca
W końcu coś pozytywnego wprowadzają. Ostatnio gość mi wrzucił kilkaset niechcianych PW i mnie zblokował. Napisałem do Pomocy o zaistniałej sytuacji aby nie wyszło, że mnie ktoś pushuje to dostałem odpowiedź, że to podstawowa funkcja gry i tego nie zmienią. A jednak coś zmieniają.
W końcu.

Nusion

Mag
A taka ciekawostka jeszcze odnośnie wrzucania pw na całej mapie. CM na niemieckim forum napisała, że możliwość wrzucania PW na całej mapie to był BŁĄD, który teraz zostanie naprawiony. Tak, od 9 lat był to niby błąd :D

Jak ktoś lubi niemiecki, to można poczytać u źródła :)

Nusion

Mag
Budynek ewolucyjny z przyszłego eventu Moonlight Party

dwJhBx2.png

Statystyki można podejrzeć TUTAJ, ale to się jeszcze może zmienić

KatieKate

Zwiadowca
Mamy na becie 22 rozdział :)

Na początek cuda

View attachment 6615View attachment 6616

Drzewko badań

View attachment 6617View attachment 6618

Pierwsze 11 badań na szybko

View attachment 6619

Budynki rasowe

View attachment 6621
View attachment 6622View attachment 6623View attachment 6624

Warsztat i rezydka

View attachment 6626

Póki co to na razie wszystko, resztę trza najpierw ogarnąć :)
Dz
Mamy na becie 22 rozdział :)

Na początek cuda

View attachment 6615View attachment 6616

Drzewko badań

View attachment 6617View attachment 6618

Pierwsze 11 badań na szybko

View attachment 6619

Budynki rasowe

View attachment 6621
View attachment 6622View attachment 6623View attachment 6624

Warsztat i rezydka

View attachment 6626

Póki co to na razie wszystko, resztę trza najpierw ogarnąć :)
Super, dzięki :)

Nusion

Mag
I jeszcze jeden news dzisiaj.

Zmiana, która ostatnio weszła na becie (o której pisałam TUTAJ), dotycząca wrzucania PW w cuda tylko graczom, których odkryliśmy na mapie, zostanie wycofana po protestach graczy i wszystko zostanie po staremu. Zmiana nie wejdzie na pozostałe serwery.

KatieKate

Zwiadowca
I jeszcze jeden news dzisiaj.

Zmiana, która ostatnio weszła na becie (o której pisałam TUTAJ), dotycząca wrzucania PW w cuda tylko graczom, których odkryliśmy na mapie, zostanie wycofana po protestach graczy i wszystko zostanie po staremu. Zmiana nie wejdzie na pozostałe serwery.
Słusznie, część graczy mogła już zainwestować sporo punktów w AC nieodkrytych graczy.
A mogłabyś napisać, jak dużo kultury dają nowe budynki kulturowe. :)

Do góry