KatieKate
Zwiadowca
Chciałabym wiedzieć, ile kultury dają nowe budynki kulturowe, jakbyś mogłaNa życzenie screen z rozbudowy zbrojowni
View attachment 6630
Jak coś jeszcze ktoś chce o czym nie pomyślałam, to piszcie
Chciałabym wiedzieć, ile kultury dają nowe budynki kulturowe, jakbyś mogłaNa życzenie screen z rozbudowy zbrojowni
View attachment 6630
To młotki będą potrzebne, warto rozbudować Wieże Dobrobytu.
A mogłabyś napisać, czy zmienią się wymiary Ratusza?
I jeszcze jeden news dzisiaj.
Zmiana, która ostatnio weszła na becie (o której pisałam TUTAJ), dotycząca wrzucania PW w cuda tylko graczom, których odkryliśmy na mapie, zostanie wycofana po protestach graczy i wszystko zostanie po staremu. Zmiana nie wejdzie na pozostałe serwery.
Fakt, kiedyś miałam na 30 levelu, ale sprzedałam. Później znów kupiłam, gdy wzrosło zapotrzebowanie na młotkiWieże dobrobytu już dawno powinny być rozbudowane
Taaa, chyba że Ci co pushują mają taką siłę przebicia bo im ta zmiana na rękę nie była bo nie mogliby więcej swojego konta uzupełniać zapasami PW.Szkoda, że inne zmiany, który społeczność oprotestowała zastały z nami na stałe A tak na serio, to dobrze widzieć, że "mamy" jakąś siłę przebicia.
Mam rozumieć, że zmiana z obcięciem diamentów była komuś na rękę, dlatego przeszła?Taaa, chyba że Ci co pushują mają taką siłę przebicia bo im ta zmiana na rękę nie była bo nie mogliby więcej swojego konta uzupełniać zapasami PW.
oo ladne, taki klimat Vikingow
Jakie słodkie
Ja teżNiecierpie tego rodzaju eventu
jest ograniczenie limitowe u każdego gracza dot. przyjęcia określonej ilości pw oraz kosztowe w postaci fragmentów i katalizatorów - punkty wiedzy przestały być już dłuższy czas temu głównym ograniczeniem w rozwoju cudówTaaa, chyba że Ci co pushują mają taką siłę przebicia bo im ta zmiana na rękę nie była bo nie mogliby więcej swojego konta uzupełniać zapasami PW.
A co z tymi szafirami?Na życzenie screen z rozbudowy zbrojowni
View attachment 6630
Ma być w przyszłości Kupiec Iglicowy, ale póki co na becie cisza. Ja szafiry zbieram i czekamA co z tymi szafirami?