Na marzec zapowiadali więc czekamya co jest z latającym kupcem tyle było gatki i ni widu ni słychu zapomniano??
Bardzo "przyjemne dla oka"
Piekne budynki
Zapewne wielu graczy rozumie racje turniejowców.Dziecię się nam, że walczymy w sprawach, na których nam zależy? Robili byście inaczej w grze czy w życiu jak by Wam zależało?
No widzisz i taka gra cię cieszy. A żeby mnie cieszyła to zmuszają mnie żebym wydał pieniądze. Obecnie da się rywalizować na najwyższym poziomie bez płacenia. Teraz po tym feniksie już się nie będzie dało. I co z tego, że to gra budowana, to po co tu jest turniej i iglica? Powinny być same budynki do stawiania, skoro to gra budowlana. Gra stawia też na rywalizację bractw w różnych aspektach jak i na rywalizację indywidualną w różnych aspektach. Ja też buduję, tak żeby było wydajnie i dobrze pod turniej. Jak masz auto to możesz jeździć po drogach, ale możesz też się scigać, jeździc offroad, czy driftować. Nikt nie mówi Ci co nim możesz robić, ja chcę walczyć w grze budowlanej, bo mam taką opcję. Kilka razy zrobiłem jakiś mały donate kupiłem placówkę z zapasami na ewent, bo lubię tą grę i przecież musi zarabiać, niby dali reklamy ale mikro płatności od graczy na pewno są głównym źródłem. I też do tej pory mogłem rywalizować o najwyższe miejsca bez płacenia kasy bezpośrednio na wygrywanie w turniejach. Na świecie są gracze, którzy dużo płacili ale i tak mieli blokady bo zwiększali ilość wojska czy kupowali ogrom diamentów żeby wydawać na czasówki w AM ale dalej było to na tyle trudne, że wymagało wielu aspektów żeby zwiększyć wynik. Tu po prostu płacisz za wynik. I może u nas znajdą się 1-2 osoby co tak zrobią ale na świecie zrobi to wiele osób i zniszczą nam rywalizację. Oczywiście dla spokojnie budujących nic się nie zmieni. Prawda jest taka, że jak Ci specjalnie na niczym nie zależy to się nie zawiedziesz. Może to i dobry sposób na grę. Ale ja poświęciłem lata czemu innemu. Wszystkie przeciwności i zmiany zawsze pokonywaliśmy ale tego nie da się przeskoczyć. Smutne (dla nas) ale prawdziwe.na zadnym budynku az tak mi nie zalezalo zeby realna kase wydac,
nie wydalem , ani tez nie wydam na zaden inny budynek w tej grze
jest gra budowlana i tak ja traktuje
Aa i tak dla ścisłości, od kiedy w grze jest tawerna zwiadowców każdy szanujący się turniejowiec jest w rozdziałach na bieżącoPo co stać w miejscu i być daleko w tyle z rozdziałami? To, że są osoby, które tak chcą to ich sprawa. Na
Nie wiadomoCzy wiadomo kiedy wejdzie kupiec
w iglicy , oraz zapowiadane w niej zmiany?