• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek jarq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy do produkcji tych surowców osady są potrzebne surowce krasnoludów, wróżek, orków i niziołków? Logika mówi, że tak, ale chcę mieć pewność, czy naraz mam postawić 5 osad?

Załączniki

• 1747661492114.png
    1747661492114.png
    73,7 KB · Wyświetlenia: 33
Ostatnia edycja:
Nie generalnie surowce poprzednich ras są tylko do postawienia chat dziedzictwa i chyba rozbudowy portalu XXIII rasy. Pewnie trzeba je robić i teleportować bo kto będzie miał tyle miejsca. Jak już zrobisz po 9 czy więcej albo mniej bo nie musisz przecież rozbić zadań rasowych, to kasujesz czy teleportujesz budynki produkcyjne starych ras, zostawiasz tyko portale i wystawiasz te chaty dziedzictwa, które muszą zbyć połączone z portalami dawnych ras za pomocą ich dróg portalowych, a sam portal XXIII rozdziału stoi sam połączony tylko z ratuszem normalna droga miasta.

Nie generalnie surowce poprzednich ras są tylko do postawienia chat dziedzictwa i chyba rozbudowy portalu XXIII rasy. Pewnie trzeba je robić i teleportować bo kto będzie miał tyle miejsca. Jak już zrobisz po 9 czy więcej albo mniej bo nie musisz przecież rozbić zadań rasowych, to kasujesz czy teleportujesz budynki produkcyjne starych ras, zostawiasz tyko portale i wystawiasz te chaty dziedzictwa, które muszą zbyć połączone z portalami dawnych ras za pomocą ich dróg portalowych, a sam portal XXIII rozdziału stoi sam połączony tylko z ratuszem normalna droga miasta.
Dziękuję za odpowiedź, ulżyło mi :)

Jak się popatrzy na badania i potrzeby surowców produkowanych przez chaty, to prawdopodobnie nie robiąc zadań, a dokładniej bez wszystkich chat, to raczej nie zdąży się skończyć XXIII przed ukazaniem nowego rozdziału. I tu ciekawe jak szybko zakończą zmagania ci, którzy lubią mieć rasę z głowy. Czy komuś się uda krócej niż w miesiąc?

Czy ta ekspansja z prowincji najnowszego rozdziału już była oferowana? Bo raczej jeszcze nie widziałem a pamiętam, że często była już jakiś czas przed nowym rozdziałem

Powrót
Do góry