Dziękuję za odpowiedź, ulżyło miNie generalnie surowce poprzednich ras są tylko do postawienia chat dziedzictwa i chyba rozbudowy portalu XXIII rasy. Pewnie trzeba je robić i teleportować bo kto będzie miał tyle miejsca. Jak już zrobisz po 9 czy więcej albo mniej bo nie musisz przecież rozbić zadań rasowych, to kasujesz czy teleportujesz budynki produkcyjne starych ras, zostawiasz tyko portale i wystawiasz te chaty dziedzictwa, które muszą zbyć połączone z portalami dawnych ras za pomocą ich dróg portalowych, a sam portal XXIII rozdziału stoi sam połączony tylko z ratuszem normalna droga miasta.
Nie wiem, czy pomieściłabym te wszystkie Chaty, więc nie pierwszy raz zignoruję zadaniaNie do końca niech Ci ulży, bo niestety Portale tych dawnych ras są za małe aby pomieścić surowce potrzebne do rozbudowy 36 Chat Dziedzictwa (jak chce się robić zadania)
Nie wiem, czy pomieściłabym te wszystkie Chaty, więc nie pierwszy raz zignoruję zadania![]()
Dziękuję, wyliczenia nie ujmują rozbudowy osad poprzednich ras/
Wiem, poradzimy sobie, choć pewnie nie będzie to spacerek w parkuDziękuję, wyliczenia nie ujmują rozbudowy osad poprzednich ras/
Ano nie będzieWiem, poradzimy sobie, choć pewnie nie będzie to spacerek w parku![]()
Super, dziękuję bardzo
Ja jeszcze nie dostałam nowej ekspansji z prowincji.Czy ta ekspansja z prowincji najnowszego rozdziału już była oferowana? Bo raczej jeszcze nie widziałem a pamiętam, że często była już jakiś czas przed nowym rozdziałem
Fałszywe przedstawianie zawartości gry jest karane w wielu krajach, nie wiem dlaczego dalej InnoGames to robiCiekawa reklama
Tylko dlaczego czerwony kapturek?
View attachment 7212
ps.
i ta bardziej tradycyjna
View attachment 7213