• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

KatieKate

Tancerz ostrzy
Czy do produkcji tych surowców osady są potrzebne surowce krasnoludów, wróżek, orków i niziołków? Logika mówi, że tak, ale chcę mieć pewność, czy naraz mam postawić 5 osad?

Załączniki

• 1747661492114.png
    1747661492114.png
    73,7 KB · Wyświetlenia: 33
Ostatnia edycja:

Maguzzi

Rozbójnik
Nie generalnie surowce poprzednich ras są tylko do postawienia chat dziedzictwa i chyba rozbudowy portalu XXIII rasy. Pewnie trzeba je robić i teleportować bo kto będzie miał tyle miejsca. Jak już zrobisz po 9 czy więcej albo mniej bo nie musisz przecież rozbić zadań rasowych, to kasujesz czy teleportujesz budynki produkcyjne starych ras, zostawiasz tyko portale i wystawiasz te chaty dziedzictwa, które muszą zbyć połączone z portalami dawnych ras za pomocą ich dróg portalowych, a sam portal XXIII rozdziału stoi sam połączony tylko z ratuszem normalna droga miasta.

KatieKate

Tancerz ostrzy
Nie generalnie surowce poprzednich ras są tylko do postawienia chat dziedzictwa i chyba rozbudowy portalu XXIII rasy. Pewnie trzeba je robić i teleportować bo kto będzie miał tyle miejsca. Jak już zrobisz po 9 czy więcej albo mniej bo nie musisz przecież rozbić zadań rasowych, to kasujesz czy teleportujesz budynki produkcyjne starych ras, zostawiasz tyko portale i wystawiasz te chaty dziedzictwa, które muszą zbyć połączone z portalami dawnych ras za pomocą ich dróg portalowych, a sam portal XXIII rozdziału stoi sam połączony tylko z ratuszem normalna droga miasta.
Dziękuję za odpowiedź, ulżyło mi :)

Kaja20

Wędrowiec
Nie do końca niech Ci ulży, bo niestety Portale tych dawnych ras są za małe aby pomieścić surowce potrzebne do rozbudowy 36 Chat Dziedzictwa (jak chce się robić zadania)

Załączniki

• Towary.pdf
    52,3 KB · Wyświetlenia: 91

eelem

Wędrowiec
Jak się popatrzy na badania i potrzeby surowców produkowanych przez chaty, to prawdopodobnie nie robiąc zadań, a dokładniej bez wszystkich chat, to raczej nie zdąży się skończyć XXIII przed ukazaniem nowego rozdziału. I tu ciekawe jak szybko zakończą zmagania ci, którzy lubią mieć rasę z głowy. Czy komuś się uda krócej niż w miesiąc?

Koval92

Kapłan
Czy ta ekspansja z prowincji najnowszego rozdziału już była oferowana? Bo raczej jeszcze nie widziałem a pamiętam, że często była już jakiś czas przed nowym rozdziałem

Do góry