Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
koniec rasy, jak widać miesiąc to o wiele za dużoJak się popatrzy na badania i potrzeby surowców produkowanych przez chaty, to prawdopodobnie nie robiąc zadań, a dokładniej bez wszystkich chat, to raczej nie zdąży się skończyć XXIII przed ukazaniem nowego rozdziału. I tu ciekawe jak szybko zakończą zmagania ci, którzy lubią mieć rasę z głowy. Czy komuś się uda krócej niż w miesiąc?
Gratki, ja z radością sobie jeszcze poklikam ten rozdział.koniec rasy, jak widać miesiąc to o wiele za dużo![]()
Kolejny eventWitam Mam może ktoś z was informacje co będzie po evencie? PB czy kolejny event ?
koniec rasy, jak widać miesiąc to o wiele za dużo![]()
tak z zadaniami. 2 dni później rasę skończyła też koleżanka z bractwa, to bardzo prosta i szybka rasaAle że tak z zadaniami?![]()
9 chat maks. Questy można znaleźć u iDavisa w rasie Sekrety Jednorożca.Czy ma ktoś listę zadań do najnowszego rozdziału? bo się zastanawiam ile ostatecznie potrzeba chat dziedzictwa każdego rodzaju do questów, wiem że jest 7 w pewnym momencie ale czy więcej potrzeba to nie wiem
to nie jest miedzP.S.
Podobnie badanie 'Boski cerberus' wymaga 250K miedzi.
Kazdy mogl sie pomylicMatko jedyna......
Seviper dzięki serdeczne!
Widać dopadła mnie pomroczność jasna![]()

WitamNa becie wystartował nowy event The Crystal Expedition