• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Ważne Co w trawie piszczy...[SPOILERY] cz. 7

KatieKate

Tancerz ostrzy
A co jeżeli ktoś chce mieć wszystkie, bo taki stawia sobie cel w grze?
Albo chce być top1 a machina jest tak skonstruowana że wszystkie cuda muszą być?
To wtedy utknie w evencie najpewniej. Trudno byłoby mi sprzedać cud rozwinięty na maksa, by za chwilę budować go na nowo. Nie można mieć wszystkiego, tak w życiu jak i grze. ;)

Edit: Zgadzam się z tym, co powiedział CM Manfred, o którym pisałeś wcześniej. Nie wszystkie zwierzaki trzeba karmić, nie wszystko trzeba stawiać. ;)

Ostatnia edycja:

Tolka1345

Zwiadowca
Siema no jest nowy ile ja sie naszukałam budynku w inwentarzu :)))) a to patrzę on stoi poza miastem a co można sie bawic mozna, ale jest piekny zobaczymy jak pojdzie podnoszenie do poziomow bo jest ich znacznie wiecej.

KatieKate

Tancerz ostrzy
Siema no jest nowy ile ja sie naszukałam budynku w inwentarzu :)))) a to patrzę on stoi poza miastem a co można sie bawic mozna, ale jest piekny zobaczymy jak pojdzie podnoszenie do poziomow bo jest ich znacznie wiecej.
Coś nowego stanie na obrzeżach miasta? :) Nie wiem, jak z kompa, ale z telefonu można zrobić screena. Could you, please? :)

To chyba to. ;)

Załączniki

• Screenshot_20251002_174510_Discord.jpg
    Screenshot_20251002_174510_Discord.jpg
    777,2 KB · Wyświetlenia: 50
Ostatnia edycja:

Tolka1345

Zwiadowca
To ja zadam inne pytanie bo próbowałam tłumaczyć jakie bonusy daje nam to "cudo z jelonkiem", i nie rozumiem przejrzałam całe miasto gdzie mam ten bonus z klepsydrą i nie wiem, ma ktoś jakis jasniejszy opis a jak nie poczekam na s2 hahahahahahaha.

Seviper

Rycerz
To ja zadam inne pytanie bo próbowałam tłumaczyć jakie bonusy daje nam to "cudo z jelonkiem", i nie rozumiem przejrzałam całe miasto gdzie mam ten bonus z klepsydrą i nie wiem, ma ktoś jakis jasniejszy opis a jak nie poczekam na s2 hahahahahahaha.
w akademii magii ;)
mamy wyraz crafting co odpiwiada zakladce w akademii

Ostatnia edycja:

Nusion

Mag
Jakiś spoiler z zadankami do nowego Eventu ktoś podrzuci? Pięknie proszę... :) ;)

Właśnie wrzuciłam tu :)

Do góry