Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomo jaki będzie mial efekt?Nowy strażnik Lutrion the Gleamkeeper
![]()
Prawdopodobnie Jeden Efekt jest taki:Wiadomo jaki będzie mial efekt?

raczej zeby to szybko naprawiliTeraz tylko trzymać kciuki, żeby tego też nie ukrócili![]()
Teraz to im dałaś gotową instrukcję co mają zrobić żeby i ten lifehack ukrócićHehe gracze już znaleźli obejście
Wchodzimy do inwentarza i klikamy na "odczaruj"
View attachment 7893
Następnie klikamy na "Tworzenie"
View attachment 7894
I voila już jesteśmy w Akademii, teraz przechodzimy do zakładki "Produkuj" i możemy nastawiać kolejne produkcje bez zbierania gotowych
View attachment 7895
Teraz tylko trzymać kciuki, żeby tego też nie ukrócili![]()
Logika jest taka, żeby płacić diaksami w trakcie eventu, bo dodatkowego artefaktu z PB może nie być. Ale optymistycznie mam nadzieję, że nie zauważą, jak można to obejść.Nie ogarniam logiki tej zmiany![]()
No jest to jakiś trop. Tylko teraz Inno musi dorzucić czasówki za diamenty u Harolda czy cuśLogika jest taka, żeby płacić diaksami w trakcie eventu, bo dodatkowego artefaktu z PB może nie być. Ale optymistycznie mam nadzieję, że nie zauważą, jak można to obejść.![]()
Ta instrukcja już krąży po Discordzie i innych forach od 3 dniTeraz to im dałaś gotową instrukcję co mają zrobić żeby i ten lifehack ukrócić![]()

Eh... BrzydaleJeśli chodzi o zbieranie zaklęć z Akademii, to już "naprawili". Teraz wejście w ikonkę akademii na dole strony nie skutkuje zebraniem zaklęć, natomiast każde wejście w zakładkę "produkuj" już tak. Obojętnie jaką drogą, również przez inwentarz.
Ja nie to byl najgorszy rodzaj eventuTęsknię za Mglistym Lasem
Przedzieranie się przez Mgłę i zbieranie Kotków, jakoś bardziej mnie uspakajało![]()
Fajnie wyglądające budyneczki były. No i dużo ich byłoTęsknię za Mglistym Lasem
Przedzieranie się przez Mgłę i zbieranie Kotków, jakoś bardziej mnie uspakajało![]()