• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Czemu reklamy są takie krótkie???

Pantherapardus

Wędrowiec
Zauważyłem, że w zasadzie wszystkie reklamy mają ok 30 sek - dlaczego tak krótko? I dlaczego za jeden pkt np wiedzy trzeba obejrzeć tylko jedną reklamę? - Proponuję aby był to cały blok reklamowy, zawsze to jakaś przerwa i urozmaicenie w grze. Tylko może bym też zmniejszył puszczanie jednej i tej samej reklamy. Przy pkt wiedzy w drzewku obejrzenie 5 razy tej samej.... trochę przegięcie. Myślę, że 4 razy wystarczy - najlepiej przedzielić dwie reklamy takie same jedna inną. Ale jak napisałem najlepiej cały blok reklamowy. Sądzę też, że doskonałym pomysłem jest wprowadzenie bloku reklamowego, który byłby koniecznością do zalogowania się do gry - jednak nie dłużej niż 2-3 minuty aby nie zrażać ludzi.

Sądzę też, że doskonałym pomysłem jest wprowadzenie bloku reklamowego, który byłby koniecznością do zalogowania się do gry - jednak nie dłużej niż 2-3 minuty aby nie zrażać ludzi.
Serio?
jedyna gra ktora nie wymaga ogladania reklam jesli sie nie chce, jesli to by wprowadzili to bym zrezygnowal z tej gry , a nie zeby sie zalogowac reklamy

Ja już nie oglądam reklam z Kwatery Robotniczej, żeby np o 10% zwiększyć dochód z rezydencji, bo robiłam to nagminnie i w konsekwencji przestali mi dawać zwiększony dochód z rezydek w Kociołku. "Ta mikstura nie wywołała żadnego efektu." No trudno.

Ja już nie oglądam reklam z Kwatery Robotniczej, żeby np o 10% zwiększyć dochód z rezydencji, bo robiłam to nagminnie i w konsekwencji przestali mi dawać zwiększony dochód z rezydek w Kociołku. "Ta mikstura nie wywołała żadnego efektu." No trudno.
Ja reklamy u robotnika oglądam tylko podczas PB

Zauważyłem, że w zasadzie wszystkie reklamy mają ok 30 sek - dlaczego tak krótko? I dlaczego za jeden pkt np wiedzy trzeba obejrzeć tylko jedną reklamę? - Proponuję aby był to cały blok reklamowy, zawsze to jakaś przerwa i urozmaicenie w grze. Tylko może bym też zmniejszył puszczanie jednej i tej samej reklamy. Przy pkt wiedzy w drzewku obejrzenie 5 razy tej samej.... trochę przegięcie. Myślę, że 4 razy wystarczy - najlepiej przedzielić dwie reklamy takie same jedna inną. Ale jak napisałem najlepiej cały blok reklamowy. Sądzę też, że doskonałym pomysłem jest wprowadzenie bloku reklamowego, który byłby koniecznością do zalogowania się do gry - jednak nie dłużej niż 2-3 minuty aby nie zrażać ludzi.
Mi to się najbardziej podobają reklamy, co trwają 15-20 sekund, ale... oglądać musisz 30 sekund, dzieki czemu wpatrujemy się w zatrzymany obraz :D

Zróbcie coś w końcu z reklamami, które najczęściej zawieszają się. Wyświetlają się w nieskończoność i jedyna metoda ich opuszczenia, to zamknięcie okna. Odliczanie do końca w nich nie upływa. Jeśli chcecie, by ktoś je oglądał to w końcu to poprawcie.

Zróbcie coś w końcu z reklamami, które najczęściej zawieszają się. Wyświetlają się w nieskończoność i jedyna metoda ich opuszczenia, to zamknięcie okna. Odliczanie do końca w nich nie upływa. Jeśli chcecie, by ktoś je oglądał to w końcu to poprawcie.
Słusznie prawisz.

Zróbcie coś w końcu z reklamami, które najczęściej zawieszają się. Wyświetlają się w nieskończoność i jedyna metoda ich opuszczenia, to zamknięcie okna. Odliczanie do końca w nich nie upływa. Jeśli chcecie, by ktoś je oglądał to w końcu to
Ja dzisiaj aby obejrzeć 5 reklam w drzewku rozwoju musiałem 2 x przeładować grę

Odkopię trupa, ale..... ostatnio głowa mała, reklama AliExpress trwająca ponad 3 minuty Elv:eek

Dodatkowo zauważyłem ze wiele razy właśnie reklamy Ali nie pozwalają na zamknięcie X-em tylko z automatu po jego kliknięciu wchodzą na stronę/aplikację, a i zdarzają się reklamy gdzie X pojawia się tak bardzo w rogu ze jego klikniecie nie jest możliwe, baaa, a po próbie jego kliknięcia znika ekran reklamy i nagroda nie zostaje przyznana.

Klikam reklamy, bo uważam ze wypada, ale powoli niestety czuje strach przed tym, bo jeśli ogarnięcie miasta zajmuje 2-3 minuty, a same reklamy w jego trakcie grubo ponad 15 ..... Elv:frown

Powrót
Do góry