• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Dodanie nowych symboli na sztandarach bractw

Czy jesteś za dodaniem nowych symboli do wyboru na sztandarach bractw?

• W sumie głosujących
    35

Kylar Stern

Wędrowiec
Witajcie,
Prawdopodobnie od początku istnienia Elvenaru nie zostały dodane żadne nowe symbole do umieszczenia na sztandarach bractwa. Wiele Bractw ma takie same symbole i wiele nie przykłada do tego zbyt wielkiej uwagi gdyż wybór jest znikomy. A jest to niewątpliwie jedna z opcji którą Bractwo mogłoby stworzyć swój niepowtarzalny image. Przykładowo pierwsze Bractwo na pierwszym serwerze polskim ILUMINATI na pewno z chęcią zmienilby symbol swojego bractwa na symbol Iluminati. Jest to niby drobna zmiana ale pozwala na wyróżnienie bractwa spośród innych. Myślę że takich bractw byłoby więcej. Moje np. Od dawna marzy o czarnej owcy na sztandarze. Proszę o komentarze czy zależałoby Wam na czymś takim czy to tylko moje subiektywne odczucie.

Ja nie zwracam uwagi na takie szczegóły, ale rozumiem, że niektóre bractwa chcą bardziej się wyróżnić na tle innych. Ponadto to nie jest żadna nowa funkcja, więc dla Inno dodanie po prostu paru nowych symboli nie powinno być żadnym wielkim problemem. Macie mój głos na TAK.

Taki luźny pomysł przyszedł mi do głowy...
Może jeżeli pomysł mimo poparcia nie zyskał uznania CMa, to może można zaoferować przywilej polegający na niestandardowym sztandarze jako formę nagrody za, np. zajęcie pierwszego miejsca w przygodzie?

Co o tym sądzicie?

Tylko jest wiele bractw, które chciałyby mieć flagę unikatową. Tutaj są podane tylko 2 przykłady pod dwa konkretne bractwa, a co z resztą? Poza tym, inne bractwa też mogłyby skorzystać z nowych symboli z tego co rozumiem? A to juz nie będzie unikatowa flaga. Ewentualnie można by było wprowadzić możliwość dodania przez arcymaga odpowiedniej wielkości zdjęcia jako znak bractwa. To bardziej skomplikowana operacja niż dodanie kilku nowych symboli, ale już na prawdę wyróżni każde bractwo. Fotka mogłaby być naniesiona na dany sztandar przy zachowaniu jego kształtu i cieni. Nie jest to pierwszorzędna potrzeba, ale zagłosuję na TAK nawet pomysł dotyczy po prostu nowych symboli :)

Powrót
Do góry