Co tydzień w raporcie o tym pisze, mam nadzieje że już wkrótce.kiedy wprowadzą dotacje w cuda na apce?
Co tydzień w raporcie o tym pisze, mam nadzieje że już wkrótce.
nadzieja to matka głupich i naiwnych... do której grupy nas zaliczasz?Co tydzień w raporcie o tym pisze, mam nadzieje że już wkrótce.
Twoim zdanie mamy cicho siedzieć i nic nie piskać, cieszyć się jak małpki kiedy IG wrzuci nam cokolwiek twórczego ze swoich pomysłów ?Trujecie bułe z tymi PW że się forum nie chce czytać. Zawsze tu wchodzę z myślą , że nie będzie jakiegoś marudzenia ,ale ja jestem naiwny.
A co do aktualizacji to mnie bardzo cieszy ,że na apce będzie widać kto zaakceptował ofertę handlową. Brakuje jeszcze czasu wpisu na czacie i przypuszczam ,że dopiero wtedy zrobią wrzucanie PW w cuda innych.
jak rzucisz psu piłkę do aportu to taka psina też się cieszy, bo "pan się wreszcie mną zainteresował.." Pies biega jak głupi i się cieszy...Trujecie bułe z tymi PW że się forum nie chce czytać. Zawsze tu wchodzę z myślą , że nie będzie jakiegoś marudzenia ,ale ja jestem naiwny.
A co do aktualizacji to mnie bardzo cieszy ,że na apce będzie widać kto zaakceptował ofertę handlową. Brakuje jeszcze czasu wpisu na czacie i przypuszczam ,że dopiero wtedy zrobią wrzucanie PW w cuda innych.
bez tego można żyćPowiadomienia o zaakceptowanych ofertach handlowych od teraz zawierają także nazwę Gracza, który je zaakceptował.
. czat to się zawiesza jak głupi. Nawet na kompie się zawiesza nie tylko na apce, bo na apce to jest już dramat i to bez żadnych odwiedzin. Info bez znaczeniaCzat Bractwa jest teraz dostępny także podczas odwiedzin w mieście innego Gracza
seriooo???? chcesz powiedzieć ze to może być ważne? w mojej ocenie moze być czarny obraz logowania gdyby w zamian dali te pw w antykiZmieniono sposób ładowania ekranu, postaci z zadań i innych pobieranych zasobów graficznych, pozwalając na pokazywanie różnych ekranów ładowania w zależności od stanu danego świata (np. różne ekrany ładowania, jeśli na jednym ze światów trwa wydarzenie, a na drugim nie).
może to ma znaczenie?Antyczne Cuda - Gorące Źródła Młodości - Bonus do populacji z tego cudu nie jest już wyświetlany z błędnym zaokrągleniem, powodującym wyświetlanie do 6 miejsc po przecinku, zamiast zaokrąglania do właściwej wartości.
a tego to zupełnie nie rozumiem nawet co autor miał na myśli. Od kiedy to cuda wymagają jakichś dodatkowych warunków?Antyczne Cuda - Efekty Antycznych cudów są teraz także wyświetlane, gdy aktualna wartość danego bonusu wynosi "0", np. w budynkach, które wymagają spełnienia dodatkowych warunków do aktywowania efektu. Poprzednio takie efekty nie były wyświetlane poprawnie.
o to dopiero ważne! ucięte teksy i wpadające na siebie ludziki... aż się dziwię ze całej aktu na to nie poświęciliPrzygody Bractw - Poprawiono kilka zadań Przygody Bractw z uciętym lub nachodzącym na inne elementy tekstem.
to że wiadomości są ucinane jest bez znaczenia. To że nie można czasami wysłac pw też jest nieistotne... to że pw czasami się zawiesza zupełnie... ważna jest poprawna godzina...Wiadomości - Naprawiono błąd powodujący nieprawidłowe wyświetlanie czasu wysłania wiadomości, np. przesuniętego o godzinę bądź z błędną datą czy formatem czasu.
no kolejna bardzo ważna rzecz. Pamiętacie irytujący wykrzyknik na cudach czy budynkach, na który już nikt nie zwracał uwagi nawet?Aktualności - Rozwiązano problem powodujący wyświetlanie się wskaźnika nowych wpisów na przycisku aktualności, podczas gdy nie było żadnych aktualności.
yyy.... raczej nieprawidłowy adres sam z siebie warunkuje problemy, więc...Rejestracja - Nowi Gracze nie napotykają już trudności w przypadku wpisania nieprawidłowego adresu e-mail do otrzymywania biuletynu.
[*]
trochę się rozpisałam, a można to było ując jednym zdaniem: nic wartościowego w tej aktu nie ma
Chociażby bonus do szybkości szkolenia oddziałów w Obozie Najemników będzie wynosił 0, jeśli nie ma się tego budynku.a tego to zupełnie nie rozumiem nawet co autor miał na myśli. Od kiedy to cuda wymagają jakichś dodatkowych warunków?