• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Dyskusja o aktualizacji 1.142

• Pomocnicy czasu – Naprawiliśmy błąd, powodujący brak właściwej aktualizacji paska postępu produkcji jednostek przy użyciu pomocników czasu.

To akurat bardzo potrzebna zmiana, bo wprawdzie dalo sie ten blad obejsc, ale wielu graczy nawet nie zauwazylo, ze w pewnych okolicznosciach tracili sporo przyspieszaczy, szkolac na nich wojsko.

xEasyRiderx

Łucznik
  • Pomocnicy czasu – Naprawiliśmy błąd, powodujący brak właściwej aktualizacji paska postępu produkcji jednostek przy użyciu pomocników czasu.

To akurat bardzo potrzebna zmiana, bo wprawdzie dalo sie ten blad obejsc, ale wielu graczy nawet nie zauwazylo, ze w pewnych okolicznosciach tracili sporo przyspieszaczy, szkolac na nich wojsko.
A właśnie miałem to opisać na forum jako błąd ponieważ też to zauważyłem jakiś czas temu. Najpierw sądziłem że to może mój błąd jednak nie.

Ovocko

Rycerz
Po zmianach na apce guzik "inwentarz" nazywa się "zaklęcia". Trochę to mylące, bo są tam przecież również budynki, które ciężko zaliczyć do zaklęć

Wewe1

Zwiadowca
U mnie dodatkowo w ostatnim rozdziale na apce pierwszy przycisk kupca zachodzi na strzałkę z inwentarza i to on się włącza a nie zbiór kupca,może po rozbudowie kupca problem zniknie.

Do góry