Jak dla mnie event na razie spoko

Gierka krasnoludzka mi się podoba, ładna grafika i dużo elementów niespodzianki.
Fajna jest funkcja karty-Jokera
Sama plansza do gry trochę jest niedorobiona, w tym sensie, że mało czytelna i niepotrzebnie zagmatwana - na przykład w prawym i lewym panelu pionki są oznaczone 1, 2, 3 , 4, 5, 6, a w kubkach na dole mają swoje nazwy, które nigdzie indziej nie są używane, na dodatek są po angielsku... Eeee?
Kubki losujące się od siebie zbyt mało różnią wyglądem i zanim się człowiek przyzwyczai co jest w którym, to trzeba za każdym razem sprawdzać.
Nie rozumiem też dlaczego można było zrobić tak, że w ofertach krasnoludów po prawej stronie, po najechaniu kursorem na wymagany pionek, wyświetla się jego poziom, ale żeby sprawdzić jaki poziom ma pionek na planszy to trzeba najpierw na niego kliknąć, a potem kliknąć jeszcze raz w okienko informacyjne po lewej - po co??? Funkcjonalność już jest, nie wystarczyło jej użyć?
A zamiast tego nadmiarowego okienka do informacji o pionku dać na przykład funkcję SORTUJ, która by pionki poukładała na planszy wg rodzajów i poziomów? Byłoby to znacznie sensowniejszym wykorzystaniem miejsca
Nie podoba mi się też zmniejszenie wysokości waluty za zrobienie zadań. Czy ktoś może liczył na Becie jak to wpłynęło na uzysk z Popielatego Feniksa? Bo że negatywnie, to wiem

interesuje mnie jak bardzo jesteśmy w plecy na tej zmianie.