xEasyRiderx
Rycerz
@chris07070707 masz rację do końca eventu zostało 14 dni i wszystko może się wydarzyć czyli póki event trwa nie rzucajmy ręcznika na ring
Może jedną czasówkę 8h zamienią na studnię tak jak kiedyś pomnik antycznej wiedzy zamienili, tylko nie pamiętam czy na placówkę handlową czy na studnię
Nie zgodzę się z Tobą. Twórcy uważnie słuchają graczy , ale nie w prośbach i pomysłach tylko w narzekaniach. A bo w evencie za duża losowość zadań , a bo trzeba losować z 16 skrzynek ,a bo to ,a bo tamto. Więc posłuchali biadolenia i zrobili event GNIOT. I jakoś zbytnio teraz tych narzekań nie widzę ,a najbardziej byli niezadowoleni gracze którzy grają już długi czas.Mialem nadzieje do samego konca ze zamiast beznadziejnej dziennej 1x8h, bedzie cos innego moze nawet studnie, widac panowie tforcy dawno maja w 4 literach zdanie graczy i tego czego oni oczekuja.
Bo nie ma na co narzekać.jakoś zbytnio teraz tych narzekań nie widzę
Moim zdaniem to właśnie bezmyślne strzelanie w 16 zakrytych nagród było frustrującym strzelaniem na małpę. W obecnym systemie mamy jednak do wyboru jakie skrzynki za jaką wartość i ewentualnie za jakie nagrody będziemy losować.Przynajmniej było trochę urozmaicenia, a nie klikanie na małpę.
Tu z kolei trzeba było być albo bardzo oszczędnym w roztrwanianiu waluty eventowej albo totalnie ryzykować strzałami za 86 i 161 pkt licząc na odrobinę szczęścia w losowaniu cukierków.Najgorszy event pod względem możliwości rozbudowy nagrody głównej. Wszystkie zadania główne zakończone i tylko 6 artefaktów do rozbudowy. Po przygodach bractw raczej nie będzie szans dobić platformy do 10 lvlu.
Ryzykowałem skrzynkami na 86 i 161, niestety ani razu nie wpadły mi bonusowe cukiereczki, nawet akademia nie pomogła.Tu z kolei trzeba było być albo bardzo oszczędnym w roztrwanianiu waluty eventowej albo totalnie ryzykować strzałami za 86 i 161 pkt licząc na odrobinę szczęścia w losowaniu cukierków.
Ryzykowałem skrzynkami na 86 i 161, niestety ani razu nie wpadły mi bonusowe cukiereczki, nawet akademia nie pomogła.
Losowania powinny być tak dobrane żeby można było te 9 artefaktów zdobyć. Nikt nie oczekuje posiadania kilku takich zestawów, ale rozbudowa platformy powinna być zapewniona dla tych, którzy przechodzą wszystkie zadania.
Event jak event jeden slabszy drugi fajniejszy.Jesli bym mial skrytykowac obecny to tylko za to ze po skomczeniu wszystkich zadan moge rozbudowac budynek tylko do 6 poziomu no chyba ze mialem ogromnego pecha w losowaniu
Najgorszy event pod względem możliwości rozbudowy nagrody głównej. Wszystkie zadania główne zakończone i tylko 6 artefaktów do rozbudowy. Po przygodach bractw raczej nie będzie szans dobić platformy do 10 lvlu.
Ryzykowałem skrzynkami na 86 i 161, niestety ani razu nie wpadły mi bonusowe cukiereczki, nawet akademia nie pomogła.
Losowania powinny być tak dobrane żeby można było te 9 artefaktów zdobyć. Nikt nie oczekuje posiadania kilku takich zestawów, ale rozbudowa platformy powinna być zapewniona dla tych, którzy przechodzą wszystkie zadania.
@Ovocko wybacz ale jak dla mnie z "historii" eventów wynika, że więcej nagród można wygrać w systemie skrzynkowym nie zdrapkowym.
Moim zdaniem to właśnie bezmyślne strzelanie w 16 zakrytych nagród było frustrującym strzelaniem na małpę. W obecnym systemie mamy jednak do wyboru jakie skrzynki za jaką wartość i ewentualnie za jakie nagrody będziemy losować.
A skąd taki wniosek?I przed tą całą nudą ratowała Ciebie zdrapka w Zimowej Magii?
Zdrapka miała swoje wady, ale przynajmniej wprowadzała pewne urozmaicenie, choć pewnie i tak nie na długo by to starczyło.
mam dzisiaj chyba dzień szczerości czy coś to idąc za ciosem: nie czekaj... niby coś bredzisz o jakimś "rozgryzaniu systemu" i jednym tchem chwalisz beznadziejną zdrapkę... może nie skomentuję, bo takich dyrdymałów to już tu dawno nie było.. i jakoś nie nudziłam za tym poziomemJak tak dalej pójdzie, to sobie zrobię przerwę albo w ogóle poszukam czegoś innego.