Trwają nadal testy i już są na ukończeniu jeśli nić nie nie wydarzy to już wkrótce wszyscy to będą mieli.Kiedy wszyscy gracze dostaną ustawiane produkcji w warsztatach za jednym kliknięciem??
Trwają nadal testy i już są na ukończeniu jeśli nić nie nie wydarzy to już wkrótce wszyscy to będą mieli.Kiedy wszyscy gracze dostaną ustawiane produkcji w warsztatach za jednym kliknięciem??
Twórcy są jak bogowie greccy. Nie odpowiadają na pytania (naliczyłem trzy Twoje pytania, nie tylko jedno)Pytanie do twórców gry.
Czemu dostaliśmy tylko jedną ekspansję ze zdobywania prowincji, a nie 10? (...) Aż tak tępe łby mają? Oni grają w Elvenar?
To jest właśnie podejście - dajcie miA ma może ktoś namiary na listę zadań Elvenarów? Bo ja nie mogę nigdzie znaleźć, ani na En forum ani na US forum.
a teraz pojawia sie pytanie po co? następna rasa może za rok...gratulacje dla RealQuick na Felyndralu za skończenie 15 rozdziału
Wszyscy przychodzą popatrzeć ^^
bo jest real quicka teraz pojawia sie pytanie po co? następna rasa może za rok...
Będą się coraz rzadziej pojawiać, dlatego ten rozdział był 2x trudniejszy niż poprzedniehehe, dzięki, nick zobowiązujewczoraj udało mi się zakończyć rasę, mam nadzieję, że następne rasy będą trudniejsze lub będą się częściej pojawiać, skoro można je tak szybko przechodzić.
A czemu Ty ? zamiast odpowiedzieć na pytanie gracza atakujesz go w sposób taki ze więcej już nie zada pytania na forum ?To jest właśnie podejście - dajcie mi
A może skoro nie ma listy tych questów to zorganizowałbyś jakieś miejsce gdzie byś je spisywał, dał ludziom wgląd, uzupełniał listę
Przecież ktoś to musi zrobić - zrobić może to tylko ktoś będący na tej rasie
Ktoś...
A czemu nie Ty?
ja do tej pory zrobiłem 15 z tych zadań i stoję na "opracuj Atelier"
Ciekawe skąd masz takie informacje, bo nic takiego oficjalnie nie zostało ogłoszone. następna rasa wejdzie jak zostanie przygotowana i przetestowana. Kiedy to będzie tego na razie nie wiadomo.Będą się coraz rzadziej pojawiać
czepiacie sie biednego kowalkaCiekawe skąd masz takie informacje, bo nic takiego oficjalnie nie zostało ogłoszone. następna rasa wejdzie jak zostanie przygotowana i przetestowana. Kiedy to będzie tego na razie nie wiadomo.
Ja w konstruktach zdobywałem runy dopiero po zbadaniu Antycznych Cudów Konstruktów.Też nie mam jeszcze nigdzie runy do żadnego z tych nowych cudów
na pewno nie wpadna z mapy i turniejowych prówekCzy ktoś z was zdobył jakieś runy dwóch nowych cudów przed ich odblokowaniem? Ja od wprowadzenia rozdziału kilkadziesiąt run jak nie ponad 100, żadna wiru ani gorących źródeł. W poprzednich rozdziałach zdobywałem runy nieodblokowanych cudów, normalnie zbierałem runy do zakrzywienia przed odblokowaniem go w badaniach.
Ja na becie jestem teraz w konstruktach, mniej więcej w połowie drzewka, a mam już 14 run do zakrzywienia i 6 do simii. Wydaje mi się, że tak samo było tutaj na live.Ja w konstruktach zdobywałem runy dopiero po zbadaniu Antycznych Cudów Konstruktów.