Nie przepadająWitam
mam pytanie
Czy zadania tygodniowe w sezonie snów przepadają czy nie.
Działa tylko na monety a nie na młotki- tak było od zawsze w eventach, więc nie jest to błąd gry.Mam zadanie tygodniowe "Zdobądz pokaźną ilość zasobów" (6,9m) Użyłem strumień zasobów idąc na łatwiznę. Oczywiście zadania mi nie zaliczyło i teraz nie wiem czy to błąd gry czy błędnego sformułowania treści zadania![]()
W ewentach jest ZDOBĄDŹ monety i WYPRODUKUJ zasoby. Różnica niby niewielka, ale jednak ;PDziała tylko na monety a nie na młotki- tak było od zawsze w eventach, więc nie jest to błąd gry.
Racja, ale niestety mechanizm ten sam :/W ewentach jest ZDOBĄDŹ monety i WYPRODUKUJ zasoby. Różnica niby niewielka, ale jednak ;P
Ja dzisiaj dostałam w tygodniowych "wykonaj 10 zadań z wydarzenia" trochę kiepsko, bo z wydarzeniem jestem na bieżąco, a tydzień ma tylko 7 dni...
Zadania tygodniowe nie przepadają, jak się ich nie zrobi w ciągu 7 dni. Co tydzień dochodzą kolejne 4 i jeśli nie ukończyliśmy poprzednich, to nowe ustawiają się w kolejce. Jak zrobimy te zaległe, wskoczą nam następne z kolejki. Ważne, żeby zdążyć zrobić te tygodniowe zadania z kolejki przed końcem wydarzenia.Ja dzisiaj dostałam w tygodniowych "wykonaj 10 zadań z wydarzenia" trochę kiepsko, bo z wydarzeniem jestem na bieżąco, a tydzień ma tylko 7 dni...
Tego nie doczytałam. Dzięki @Nusion to zmienia sytuacjeZadania tygodniowe nie przepadają, jak się ich nie zrobi w ciągu 7 dni. Co tydzień dochodzą kolejne 4 i jeśli nie ukończyliśmy poprzednich, to nowe ustawiają się w kolejce. Jak zrobimy te zaległe, wskoczą nam następne z kolejki. Ważne, żeby zdążyć zrobić te tygodniowe zadania z kolejki przed końcem wydarzenia.
View attachment 5691