Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
za "mocno średnie" budynki, plus uwieńczenie sezonu w postaci Sennego Basenu, to mocny żart, o ile w niektórych eventach jestem w stanie się pokusić o odblokowanie nagród premium, o tyle w sezonie, nie widzę najmniejszego sensu marnotrawienia takiej ilości diamentów.Też mam wszystkie zadania dzienne i tygodniowe wykonane i też odebrałam 23 nagrody. Nie wydaję diamentów.sprawa wydaje się dość dziwna
na S1 mam wszystkie zadania dzienne i tygodniowe wykonane
a odebrałem 23 nagrody
do nagrody nr 24 brakuje mi 50 punktów
na S2 jest tak samo
//
chyba, że zrobiłaś zadanie tygodniowe za 70 p.
i przeskoczyłaś przez nagrodę za diamenty
połączono//Urdur
Wszystkie nagrody są odbierane na bieżąco i ta liczba się nie zmienia. Zmniejsza się tylko liczba zadań między nagrodami...U mnie to samo - Miałem 35/75 a po zrobieniu zadania tygodniowego za 70 punktów nagle pojawiło się 30/75 , ale wszedłem w nagrody i odebrałem jedną z nich , która akurat wtedy się pojawiła , więc może najpierw sprawdźcie ile macie nagród do odebrania
Mówimy cały czas o jednym etapie zadań między 23, a 24 nagrodą. Wnioskuję, że jednak wczoraj musiał być jakiś błąd w grze, ale nie u wszystkich, albo nie wszyscy zauważyli...Nic tu się nie zmniejsza, po prostu przechodzicie do kolejnego etapu.
@Andrzej M, jeśli miałeś 35/75 i dostałeś 70 punktów, to obecny etap zabrał Ci 40 punktów (35+40=75) i do kolejnego etapu przeszło 30. Czyli w kolejnym masz 30/75.