Nie wiedziałam, że będzie tylu chętnych na takie rozpiski

lubię wyliczenia - mam policzone 3 rasy do przodu, ile trzeba zużyć % portalówek albo surowców danej rasy. Takie tam zboczenie
Produkcji w linii głównej jest w sumie mało, ale ilość walk/reliktów.... to też sobie rozpisałam, żeby zobaczyć co zrobić z mapy a co z turnieju, ale i tak ilości są okropnie duże :/
Zonkiem jest 51 zadanie, ponieważ wymaga (w tym momencie) walki i zwycięstwa w 8 prowincjach albo 8 konfliktów w Iglicy. Walka i zwycięstwo nie wchodzi u mnie w grę i gdyby nie to, że widziałam to wcześniej, to bym stała tydzień z zadaniami, bo wypadałaby mi teraz przerwa od Iglicy a tak to zostawiłam sobie 8 konfliktów do negocjacji.
Pojawiły się zadania na ukończenie prowincji(mają alternatywę, np turniej), więc jeśli ktoś będzie robił walki na mapie, to niech lepiej zostawi sobie 7/8 walk, żeby nie stać z powodu braku turnieju.
Zamglony las był dla mnie okropny pod kątem robienia zadań a w tym evencie zapowiada się równie ,, przyjemnie" ;( Mam jakieś takie dziwne wrażenie, że Twórcy wcale nie chcą, żeby wszyscy robili te zadania i dotarli do Bogini.
Nagroda główna - Sowa, została poprawiona i teraz jest to najlepszy budynek z ewolucyjnych pod kątem many, ale to tylko tyle. Uważam, że może zastąpić Golema jeśli ktoś go stawiał, bo daje więcej many, daje żywe zamiast ,,zwykłych" surowców(Golem daje magiczne?)i daje więcej młotków. Ma efekt karmienia, ale moim zdaniem nie warto jej karmić. Nie jest to jakiś must have. Ja sama postawię( tylko 1 sztukę- niektórzy wiedzą, że lubię powielać budynki) bo mana się przyda (początek Leśnych elfów) i mam na to miejsce, ale pewnie w trakcie dalszej gry pojawią się inne rozwiązania odnośnie many i nie będzie mi żal jej skasować i wstawić w jej miejsce czegoś korzystniejszego. W tym momencie gry jest ok. Szkoda, że nie daje Pw - wtedy by była chętniej stawiana.
Podobają mi się nagrody dzienne

) jest kilka nowych i naprawdę wypadają fajnie w przeliczeniu na kratkę oraz są budynki z byłych eventów zimowych. Mam już upatrzony budynek, bo muszę wywalić starsze i mam nadzieję, że uda się wylosować kilka sztuk.