• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Dziwne zadania między rozdziałami Potęga Muzyki a Valloryjska Legenda.

YoJinek.pl

Wędrowiec
Zakończyłem linie zadań z Potęgi Muzyki, czyli sprzedałem Gaj Harmonii i dostałem zadanie aby sprzedać .... Portal krasnoludów o_O.
Więc go wybudowałem i sprzedałem, ale w kolejnym zadaniu padło ..... sprzedaj główny budynek osady. Więc postanowiłem Portal wróżek i go sprzedałem i ...... wpadło kolejne zadanie ze sprzedażą głównego budynku osady. I teraz moje pytanie, coś się w grze zwiesiło czy tak to ma lecieć w oryginale?

Ostatnia edycja:
Tak to może działać. Czasem wpadają jakiś dziwne zadania jak coś zmieniają nawet w poprzednich epokach. Tylko się cieszyć, bo jak dobrze pamiętam to ze 4 renowacje tam wpadały.

Zakończyłem linie zadań z Potęgi Muzyki, czyli sprzedałem Gaj Harmonii i dostałem zadanie aby sprzedać .... Portal krasnoludów o_O.
Więc go wybudowałem i sprzedałem, ale w kolejnym zadaniu padło ..... sprzedaj główny budynek osady. Więc postanowiłem Portal wróżek i go sprzedałem i ...... wpadło kolejne zadanie ze sprzedażą głównego budynku osady. I teraz moje pytanie, coś się w grze zwiesiło czy tak to ma lecieć w oryginale?
niektóre osoby przy zmianach w drzewku zadań ogłaszanych kilka dni temu dostało zadania z przeszłości, ciężko określić jakim kluczem - bo część osób już te zadania robiła a część nie miała takich zadań i ich nie dostała :)
niektóre osoby jak trzymały zadania z poprzednich epok - mogły te zadania utracić (tak zdarzyło się u mnie na s3). Zostało to nazwane nieoczekiwanym rezultatem.

Właśnie dostałam dziwne zadanie, którego nie mogę ominąć. Pokazało się po wielu innych wcześniej już nie związanych z rozdziałem 12 który dokończyłam. Wygląda na to, że mam znowu zbudować PORTAL ŻYWIOŁÓW. Jestem na etapie między rozdziałami. Wszystkie zadania z 12 zrobione a nie mam jeszcze pierwszego z rozdziału 13.
Czy to jakiś błąd w grze? Najgorsze, że nie mogę tego zadania ominąć.

Załączniki

• ELVENAR - IDIOTYCZNE ZADANIA PO ZAKOŃCZENIU ROZDZIAŁU.JPG
    ELVENAR - IDIOTYCZNE ZADANIA PO ZAKOŃCZENIU ROZDZIAŁU.JPG
    75,6 KB · Wyświetlenia: 12
Właśnie dostałam dziwne zadanie, którego nie mogę ominąć. Pokazało się po wielu innych wcześniej już nie związanych z rozdziałem 12 który dokończyłam. Wygląda na to, że mam znowu zbudować PORTAL ŻYWIOŁÓW. Jestem na etapie między rozdziałami. Wszystkie zadania z 12 zrobione a nie mam jeszcze pierwszego z rozdziału 13.
Czy to jakiś błąd w grze? Najgorsze, że nie mogę tego zadania ominąć.
Takie zadania mogą się pojawiać, gdy nie robisz ich na bieżąco, tylko po skończeniu rozdziału.
Albo coś się pomieszało. ;)

Ostatnia edycja:
Takie zadania mogą się pojawiać, gdy nie robisz ich na bieżąco, tylko po skończeniu rozdziału.
Albo coś się pomieszało. ;)
Zadania robiłam na bieżąco i po zakończeniu rozdziału miałam zadania ogólne (dość sporo, może około 10) i teraz to.

Napisałam do pomocy technicznej i pewnie niedługo się dowiem. Wpis był tutaj bo temat się zgadza :)

Powrót
Do góry