Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszam do dyskusji.

Moi Drodzy, macie może jakiś link do zadań na najnowszy event ?
Będę wdzięczna za pomoc
Bardzo dziękuję za odpowiedź, nie doprecyzowałam prośby, chodziło mi o spoilery z listą zadań zamieszczone zawsze tutaj, bo łatwo je skopiować i przekazać bractwu w wiadomości...
Właśnie wrzuciłam, sorry za opóźnienieBardzo dziękuję za odpowiedź, nie doprecyzowałam prośby, chodziło mi o spoilery z listą zadań zamieszczone zawsze tutaj, bo łatwo je skopiować i przekazać bractwu w wiadomości...
Pięknie dziękujęWłaśnie wrzuciłam, sorry za opóźnienie
Eventy i wydarzenia 2023
Zimowa Magia 2024 Nagrody dzienne Instrukcja obsługi zdrapki Nagrodą główną jest budynek evolucyjny Dar Hojności (5 poziomów, rozmiar 3x4), który jest elementem zestawu Informacje o budynkach Avatar za 280 punktów I za Złotą Ligę Ten wątek nie służy do dyskusji! Odpowiednim...pl.forum.elvenar.com
zadania możesz sobie ściągnąć od idavisa w formie notatnika i stamtąd już łatwo kopiowaćBardzo dziękuję za odpowiedź, nie doprecyzowałam prośby, chodziło mi o spoilery z listą zadań zamieszczone zawsze tutaj, bo łatwo je skopiować i przekazać bractwu w wiadomości...

i niestety informacje u idavisa nie są niepoprawne zatem zanosi się na jeden z najbardziej słabych eventów.Zapraszam do dyskusji.

tak, w tym evencie jest właśnie do zdobycia ten budynek, którego koszt każdego kolejnego uruchomienia rośnieDzięki temu można odpowiednio wcześnie zadecydować, czy warto walczyć o budynek. Jeśli to ten transcendentalny, do którego prędzej czy później braknie ulotnych symboli, to chyba go odpuszczę...![]()
A Ty starasz się o ten budynek? Bo tak sobie pomyślałam, że może z nudów coś tam poklikam...tak, w tym evencie jest właśnie do zdobycia ten budynek, którego koszt każdego kolejnego uruchomienia rośnie
jak to ktoś ładnie podsumował na czacie bractwa: budynek z tego eventu to taki trochę inny dżin - z tą różnicą że nie daje diamentów![]()
Zrobię event bo eventy lubię. Zazwyczaj staram się w nich bardzo aktywnie zbierać walutę i celować w złotą ligę.A Ty starasz się o ten budynek? Bo tak sobie pomyślałam, że może z nudów coś tam poklikam...![]()
Dzięki za odpowiedź. Ja też jednak powalczę o budynek, bo jak długo można robić konserwy?Zrobię event bo eventy lubię. Zazwyczaj staram się w nich bardzo aktywnie zbierać walutę i celować w złotą ligę.
Tutaj wyjątkowo nie będę kupował przepustki bo zazwyczaj moje punktowe przypuszczenia się sprawdzają. I w takim wypadku się to po prostu nie opłaci bo musiałbym wykupić dużo waluty (wstępnie wyszło mi ~5k diamentów) by zdobyć te "300 pkt". I to spowoduje że będę miał tylko jeden budynek pewnie na przedostatnim poziomie (z ligą licząc) i ostatni artefakt dojdzie z przygody.
Budynek wystawię wtedy i po skończeniu efektu schowam w inwentarzu.
Bardziej niż budynek nastawiam się na nagrody dzienne. Jest wśród nagród ośmiornica która podoba mi się wizualnie także chcę ją upolować dla samego posiadania i podobnie chcę złapać taką mantę z grzybkami i podskakującą kulką wody. Miałem taką w elvenarach i bardzo podobała mi się jej animacja.
Poklikam pewnie też coś w dniu kiedy jest witalność bo mam tylko 1 feniksa zmierzchu także przydaje się taki dodatek jak zapędzę się daleko w turnieju albo padnie mi cały oddział w ostatniej walce w iglicy.
I możliwe że coś pop-kult złapię żeby mieć po skończonej rasie![]()
w ten sposób rozwiązuje się problem artefaktów
też to widziałem.. robi się coraz bardziej ulica jednokierunkowa.Na rewolucję zanosi się w przyszłym evencie The Crystal Expedition, będzie jeszcze trudniej zdobyć główną nagrodę.
Na becie przyszły budynek Frostgem Foundry (4x4) ewoluujący do 10 stadium (9 artefaktów), a do zdobycia (w normalnym trybie) tylko 6.
Reszta: za ligę, w przygodach, w iglicy (za rok), ...
Ale i tak braknie, więc za diaksy...
View attachment 7276View attachment 7277View attachment 7278View attachment 7279View attachment 7280View attachment 7281
Tak, wygląda na to, że eventy będą miały dogrywkę w postaci Iglicy za rok.też to widziałem.. robi się coraz bardziej ulica jednokierunkowa.
Albo inaczej ściskają gąbkę i patrzą kiedy przestanie coś z niej lecieć ;p
Aż się zastanawiam czy mają feedback w głębokim poważaniu czy się po prostu nie przebijamy...
szkoda troszkę bo ten budynek podobnie jak wieża jedności bardzo mi się graficznie podoba..Tak, wygląda na to, że eventy będą miały dogrywkę w postaci Iglicy za rok.![]()