• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Elvenar Global League

• Rozpoczynający wątek Deleted User - 848944458
  • Data rozpoczęcia

Maguzzi

Rozbójnik
O ho ho moi drodzy, ale się zagotowało na tym Marmurze. Czesi z Beleriand CZ2 wykręcili 1 322 454 punkty! Musicie przyznać, że to bardzo mocny wynik ale i Czarne Owce tu szalały i mamy nowy rekord rekordów 2 229 531 punktów!!!. Kolega Aras przeliczył, że to by starczyło na 67 skrzynek w turnieju. Jak byśmy mieli nieskończoną ilość skrzynek i każda kolejna by rosła o 1k, to byśmy zdobyli właśnie 67 skrzynek! To by dało też 62 renowacje i nawet nie liczę ile AW :) Gratuluję, każdej Owieczce, która się stawiła i dała z siebie wszystko, całe serducho, całą moc! To są godziny klikania i setki prowincji! Mamy na pokładzie starych wyjadaczy ale i młody narybek. Teraz korzystajac z okacji wrzucę małą agitację. Jest szansa na dostanie się do naszego grona. Choć wymagania są duże i to nie jest bracwo dla każdego, to nie ma co się bać, jak kochacie turnieje i porzede wszystkim pracę zespołową to będzie dla Was prawdziwy dom, więcej niedługo w temacie Czarnych Owiec.

Będę robił 2 zestawienia. 5 najlepszych wyników wszech czasów oraz 5 najlepszych z aktualnego cyklu. Dodatkowo 3 najwyższe wynkiki poszczególnych bractw. Brany jest pod uwagę tylko 1 najwyższy wynik na bractwo więc żande nie zdominuje podium. Bawcie się razem z nami!

Elvenar World Tournament Ranking - Era of the Azure Phoenix Riders All the time.jpg
Current cycle.jpg
TOP 3.jpg
Link do tematu na Discordzie:

Maguzzi

Rozbójnik
Hej! Wpadliśmy na taki śmieszny pomysł. Przy okazji tego, że wszyscy jesteśmy odpaleni na rekordowy turniej postanowiliśmy zrobić jak najszybciej 19 skrzyń. Dziś udało się, że kilkanaście osób było zalogowanych na 19.00 i gotowych do klikania. Wiem, że obecnie dużo zależy od ilość AP ale ustanowiliśmy rekord bractwa i pewnie świata. Zachęcam do takich zabaw w waszych bractwach, sprawdźcie jak szybko wam pójdzie i koniecznie dajcie nam tu znać! My na pewno będziemy kiedyś próbować pobić sami siebie w pełniejszym składzie.
Uwaga!
10 skrzynek mieliśmy po 2 minutach, ja osobiście zdążyłem przeklikać 4 prowincje hehehe i tu straciłem czas na screena:p
19 skrzynek w 9 minut byłem w połowie 18 prowincji. Ubaw na całego złamaliśmy 10 minut! :cool:

2 minuty1.jpg9 minut1.jpg

Maguzzi

Rozbójnik
Kochani Kochani!!! To kolejny genialny tydzień dla Bractw Z PL. Tym razem tabelą zawładnęli Dragons na 1 miejscu oraz ♛ChoNoTu♛ na 2 miejscu! ogromne gratulacje dla Was wszystkich!:DNa drewnie wszystkie 5 miejsc zostało pobite więc tabela zmieniła się całkowicie!:cool:
Elvenar World Tournament Ranking - Era of the Azure Phoenix Riders All the time.jpg
Current cycle.jpg
TOP 3.jpg

KatieKate

Tancerz ostrzy

Maguzzi

Rozbójnik
No i mamy kolejny tydzień z Polską topką! To dzięki ♛ChoNoTu♛ z PL2. Wygraliście w tym cyklu ze światem! Ogromne gratulacje i Trzmam za Was kciuki bo Wy mocno gracie każdy turniej. Życzę Wam dużo wzmocnień w AM dużo wojska, karmy i wspaniałej atmosfery podczas wspólnej walki w turniejach! BRAWO!
Current cycle.jpg

Maguzzi

Rozbójnik
Ale emocje, co tu się stało! Wszystkie 5 wyników z przedniego cyklu zostało pobite. A o znalezieniu się wśród top 5 zadecydowały 2 punkty! PhoenixPower❤️ z US1 mieli 379 082 punkty to tylko o 2 mniej niż ⬗ тнє тємρтαтισηѕ ⬖!!! Gratulacje dla wszystkich walczących! Nasi z PL2 znowu zameldowani w TOP5. Brawo dla ♛ChoNoTu♛
Current cycle.jpg

Maguzzi

Rozbójnik
Hejo!
Dawno mnie nie było. Generalnie jeśli nie dzieje się nic co wpływa na naszą społeczność to cotygodniowe wyniki publikuję na discordzie EN bo są to wyniki dla całego świata Elvenaru. Jednak jak już tu jestem to znak, że coś się zadziało!

Koledzy z FR1 Remember postarali się i zrzucili na Klejnocie naszą kochaną Dziesiątą Skrzynię z PL3 na 2 miejsce. Przebili niesamowity wynik 1 235 631 i wykręcili 1 400 703. Ciekawe czy będzie odwet! Pozdrowienia i 3majcie się ciepło!

TOP 3.jpg

Aras Dynas

Tancerz ostrzy
Hejo!
Dawno mnie nie było. Generalnie jeśli nie dzieje się nic co wpływa na naszą społeczność to cotygodniowe wyniki publikuję na discordzie EN bo są to wyniki dla całego świata Elvenaru. Jednak jak już tu jestem to znak, że coś się zadziało!

Koledzy z FR1 Remember postarali się i zrzucili na Klejnocie naszą kochaną Dziesiątą Skrzynię z PL3 na 2 miejsce. Przebili niesamowity wynik 1 235 631 i wykręcili 1 400 703. Ciekawe czy będzie odwet! Pozdrowienia i 3majcie się ciepło!
View attachment 7385

View attachment 7386
Czyli czekamy na ich marmur :)

Do góry