• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Elvenar Global League

• Rozpoczynający wątek Deleted User - 848944458
  • Data rozpoczęcia

Paracelsus

Zwiadowca
Fajnie, że już 11 razy w turniejach bractwa przekroczyły poziom miliona punktów. Z tego marmur zbiera 4 wyniki. Ciekawe, że 2 turnieje, czyli jedwab i elixir nie przekroczyły tego miliona. Chociaż w eliksirze kolegom z Francji zabrakło naprawdę niewiele.

Maguzzi

Rozbójnik
Witam Kochani! :cool:

To jest ten czas kiedy pojawiam się tu żeby bezczelnie chwalić wspaniałe wyczyny Owczego Stada.
Kiedy wszyscy robili jesienne zapasy i szykowali swoje miasta na chłodniejsze dni, które mają niebawem nadejść owcze stado zbroiło się. Dorabialiśmy strzał, karmiliśmy żabich księciuniów i polowaliśmy na budyneczki poprawiające statystyki armii. Zwiadowcy pracowali w pocie czoła.
Zapuszczali się na najdalsze krańce mapy, czasem zwiad trwał tak długo, że zastanawialiśmy się czy aby zwiadowcę nie pochwyciła jaka poczwara i już go nie obaczym nigdy!o_O Ale wszystkie te starania się opłaciły, znów zabłysnęliśmy na szczycie i zdobyliśmy kolejny rekord, 5-ty w tych nowoczesnych potyczkach, a na tym nie koniec już kolejna bitwa u progu!

Z całego serca dziękuję wszystkim Owieczkom, sobotę miałem bardzo zajętą, ale nie bałem się o wynik, a jak wszedłem wieczorem i spojrzałem na listę, to oczy mi zabłyszczały. Każdy, dosłownie każda jedna osoba dała z siebie ile tylko mogła. To kolejny potężny wynik 1 763 304. Jestem dumny, że mogę z Wami grać. Owce są niesamowite. Być Czarną Owcą to wspaniała przygoda, bo Owca brzmi dumnie! Do zobaczenia niebawem!

Pozwólcie tylko, że Wymienię z nicku tych wszystkich bohaterów naszego rekordu! Lista alfabetyczna bo wszyscy zasługują na 1 miejsce!
Elvenar World Tournament Ranking - Era of the Azure Phoenix Riders All the time.jpg
Aras Dynas
Aryman
Czart2
Dar87
Erendal
Ethel
Fenrir1
Jeankor
Jestem444
Joanna2
Kasjan1987
Kikimora
KnowingVvvv
Kylar Stern
LeonARTo
Madam Monica
Magolcia
Maguzzi
Maorrden
Marcus98
Mariame
Paracelsus
Po8kaz
Smekota
Tytus Pullo

Maguzzi

Rozbójnik
Jest moc :cool:

Owieczki ustanowiły kolejny potężny rekord. 1 755 623 na Eliksirze!!! Nie odpoczywamy tylko patrzymy dalej na kolejne cele:D
Emocje były wspaniałe, zwłaszcza w tym tygodniu bo wiele bractw ruszyło na wysokie punkty chyba przygody Bractw nakręciły rywalizację, bo było bardzo dużo wyników ponad 600k! Czarne Owce jak zwykle zwarte gotowe i wyciskające wszystko co się tylko da ze swoich miast! wyniki mówią same za siebie. Czapki z głów dla każdego z tych zacnych graczy!
Elvenar World Tournament Ranking - Era of the Azure Phoenix Riders All the time.jpg
Aras Dynas
Aryman
Czart2
Dar87
Erendal
Ethel
Fenrir1
Jeankor
Jestem444
Joanna2
Kasjan1987
Kikimora
KnowingVvvv
Kylar Stern
LeonARTo
Madam Monica
Magolcia
Maguzzi
Maorrden
Marcus98
Mariame
Paracelsus
Po8kaz
Smekota
Tytus Pullo

Maguzzi

Rozbójnik
No to teraz 8. Czarne Owce pobiły w swoim stylu rekordy Pyłu i Klejnotów. W nowym rankingu najwyższych wyników został już nam tylko rekord Zwojów. Teraz troszkę czasu na przygotowania i zaatakujemy! Trzymajcie za nas kciuki! Owieczkom dziękuję i gratuluję spisaliście się teraz ostatni zryw przed zasłużonym odpoczynkiem!

Już rzuciłem wyzwanie Francuzom na Discordzie, ciekawe czy będą się bronić:)
Current cycle.jpgElvenar World Tournament Ranking - Era of the Azure Phoenix Riders All the time.jpg

Do góry