Witam Kochani!
To jest ten czas kiedy pojawiam się tu żeby bezczelnie chwalić wspaniałe wyczyny Owczego Stada.
Kiedy wszyscy robili jesienne zapasy i szykowali swoje miasta na chłodniejsze dni, które mają niebawem nadejść owcze stado zbroiło się. Dorabialiśmy strzał, karmiliśmy żabich księciuniów i polowaliśmy na budyneczki poprawiające statystyki armii. Zwiadowcy pracowali w pocie czoła.
Zapuszczali się na najdalsze krańce mapy, czasem zwiad trwał tak długo, że zastanawialiśmy się czy aby zwiadowcę nie pochwyciła jaka poczwara i już go nie obaczym nigdy!

Ale wszystkie te starania się opłaciły, znów zabłysnęliśmy na szczycie i zdobyliśmy kolejny rekord, 5-ty w tych nowoczesnych potyczkach, a na tym nie koniec już kolejna bitwa u progu!
Z całego serca dziękuję wszystkim Owieczkom, sobotę miałem bardzo zajętą, ale nie bałem się o wynik, a jak wszedłem wieczorem i spojrzałem na listę, to oczy mi zabłyszczały. Każdy, dosłownie każda jedna osoba dała z siebie ile tylko mogła. To kolejny potężny wynik
1 763 304. Jestem dumny, że mogę z Wami grać. Owce są niesamowite. Być Czarną Owcą to wspaniała przygoda, bo Owca brzmi dumnie! Do zobaczenia niebawem!
Pozwólcie tylko, że Wymienię z nicku tych wszystkich bohaterów naszego rekordu! Lista alfabetyczna bo wszyscy zasługują na 1 miejsce!
| Aras Dynas |
| Aryman |
| Czart2 |
| Dar87 |
| Erendal |
| Ethel |
| Fenrir1 |
| Jeankor |
| Jestem444 |
| Joanna2 |
| Kasjan1987 |
| Kikimora |