• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Feniks Ognia

KatieKate

Rozbójnik
Myślę o zrobieniu w AM Feniksa Ognia. Jak czytałam, bonus Feniksa Ognia zwiększa obrażenia zadawane przez Twoje jednostki.
Nie przypominam sobie, żeby Inno informowało, że chcą tu coś zmienić i pytanie do Was, czy to ogólnie dobry pomysł wybudować i ewoluować tego Feniksa? :)

Magolcia

Zwiadowca
Feniks ognia to podstawowy budynek ewolucyjny każdego gracza, który używa wojska podczas wspinaczki w iglicy czy udziału w turnieju. 50% dodatku do obrażeń pozwala oszczędzić wzmocnienia, a nawet przejść całą iglice i turniej na 4k bez wystawienia ani jednego wzmocnienia

vorverek

Zwiadowca
Katie
Myślę o zrobieniu w AM Feniksa Ognia. Jak czytałam, bonus Feniksa Ognia zwiększa obrażenia zadawane przez Twoje jednostki.
Nie przypominam sobie, żeby Inno informowało, że chcą tu coś zmienić i pytanie do Was, czy to ogólnie dobry pomysł wybudować i ewoluować tego Feniksa

Feniks ognia jest niezbędny;)) tak jak Feniks zmierzchu, niedźwiedź brunatny i polarny ;))

Do góry