Zapraszam do dyskusji.
KatieKate Zwiadowca 6. Wrz 2024 #3 Nic nie pisze, że ten Tkacz Snów będzie miał przełączalną produkcję, więc chyba nie. Wiecie coś na ten temat?
Nic nie pisze, że ten Tkacz Snów będzie miał przełączalną produkcję, więc chyba nie. Wiecie coś na ten temat?
Nusion Mag 6. Wrz 2024 #4 Nie, nie ma przełączalnej produkcji, u mnie już stoi na becie Dziś go nakarmiłam i po zrobieniu całej Iglicy dał mi w 22 rozdziale 1,58 miliona minerałów Za te dodatkowe skrzynki również daje
Nie, nie ma przełączalnej produkcji, u mnie już stoi na becie Dziś go nakarmiłam i po zrobieniu całej Iglicy dał mi w 22 rozdziale 1,58 miliona minerałów Za te dodatkowe skrzynki również daje
KatieKate Zwiadowca 6. Wrz 2024 #5 Nusion napisał: Nie, nie ma przełączalnej produkcji, u mnie już stoi na becie Dziś go nakarmiłam i po zrobieniu całej Iglicy dał mi w 22 rozdziale 1,58 miliona minerałów Za te dodatkowe skrzynki również daje Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, to powalczę o artefakty
Nusion napisał: Nie, nie ma przełączalnej produkcji, u mnie już stoi na becie Dziś go nakarmiłam i po zrobieniu całej Iglicy dał mi w 22 rozdziale 1,58 miliona minerałów Za te dodatkowe skrzynki również daje Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, to powalczę o artefakty