Ktoś powie że alternatywą jest cud iglicowy ale jest to iluzoryczna alternatywa, biorąc pod uwagę tempo zbierania run - tym bardziej że takie zadania są dwa.Chętnie bym zrobił coś absurdalnego w zamian za "Przekuj Runę". Stoję z tematem.
Może twórcy myślą że tym zadaniem zrównują poziom miast , albo wynagradzają w ten spsosob graczy początkujących? No to sie grubo mylą.
Bardzo ciekawą odpowiedź dał wczoraj zagraniczny CM - Manfred.Z jakiegoś powodu gracze z top 300 mają grać sobie event do jednej trzeciej czasu jego trwania. Oczywiście lwia część z tej puli graczy w ogóle go nie gra, ale reszcie pokazano miejsce w szeregu.
Nic, co dwa razy się zdarza w tej grze lekko bardziej głupiego, nie zdarza się przypadkiem.
Runy zawsze przekuwam stawiając księgę ,której nie chcę w mieście ale zachowałam runy do niej,stawiam ją i usuwam uzupełniając od nowa koło, przekuwam runę w księdze,lub uzupełniam w cudzie gdzie mi brakuje.Chętnie bym zrobił coś absurdalnego w zamian za "Przekuj Runę". Stoję z tematem.
Może twórcy myślą że tym zadaniem zrównują poziom miast , albo wynagradzają w ten spsosob graczy początkujących? No to sie grubo mylą.
Czyli wyborem jest brak stawiania księgi vs brak robienia eventu?Runy zawsze przekuwam stawiając księgę ,której nie chcę w mieście ale zachowałam runy do niej,stawiam ją i usuwam uzupełniając od nowa koło, przekuwam runę w księdze,lub uzupełniam w cudzie gdzie mi brakuje.
Czyli wyborem jest brak stawiania księgi vs brak robienia eventu?
Już widzę pseudoporadnik dla poczatkującego gracza - nie buduj nigdy księgi, bo utkniesz prędzej czy później w eventach![]()
Tez gralem i gram bez poradnikowGram od dawna bez żadnego poradnika. Innym też się to powinno udać. Strategię niech każdy opracuje sobie sam. A doświadczeni gracze mogą robić co chcą.
Nie było, nie jest i nie będzie to intencją. To było otwarte pytanie ;-)Gram od dawna bez żadnego poradnika. Innym też się to powinno udać. Strategię niech każdy opracuje sobie sam. A doświadczeni gracze mogą robić co chcą.
Aras, nie potrzebujemy cenzora, który będzie krytykował każdy nasz post. Wyluzuj.![]()
Po nowościach w tygodniowych zadaniach sezonu tajemnic: "przekuj runę" chichotem historii będzie zalecanie przez cenzora - "nie buduj nigdy księgi".Gram od dawna bez żadnego poradnika. Innym też się to powinno udać. Strategię niech każdy opracuje sobie sam. A doświadczeni gracze mogą robić co chcą.
Aras, nie potrzebujemy cenzora, który będzie krytykował każdy nasz post. Wyluzuj.![]()
Tygodniowe 2x w tyg możesz losowo zamienić na inne, to akurat tej idiotycznej runy możesz się pozbyć. W evencie jesteś w d... bo nie da się zamienić zadania...Po nowościach w tygodniowych zadaniach sezonu tajemnic: "przekuj runę" chichotem historii będzie zalecanie przez cenzora - "nie buduj nigdy księgi".
Co zrobisz jak przekucie runy pojawi się w dziennych zadaniach lub innych dowolnych miejscach gry? Niemożliwe ? Możliwe ! Pomysłowość twórców jest nieograniczona.Tygodniowe 2x w tyg możesz losowo zamienić na inne, to akurat tej idiotycznej runy możesz się pozbyć. W evencie jesteś w d... bo nie da się zamienić zadania...
Jeżeli pojawi się w dziennym sezonowym to oleję ciepłym moczem. Dla 5pkt to nie będę świrował, czasem trunków/prostych narzędzi mi się nie chce nastawić a co dopiero bawić się w przekuwanie runy...Co zrobisz jak przekucie runy pojawi się w dziennych zadaniach lub innych dowolnych miejscach gry? Niemożliwe ? Możliwe ! Pomysłowość twórców jest nieograniczona.