• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Konkurs Urodzinowy

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek jarq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Zamknięty.

jarq

Community Manager
Zespół Elvenar
Drodzy Elfy i Ludzie!

Właśnie mija 11 lat od premiery gry Elvenar! Z tej okazji mamy dla Was konkurs. Do rozlosowania mamy następujące nagrody, w tym unikalny budynek Wirujący Obraz:

I nagroda:
1x Wirujący Obraz
1x Karma dla Zwierzaka
1x Schemat
3x Łączący Katalizator
1x Pomocnik 5h redukcja czasu
300 Diamentów

II nagroda:
1x Schemat
2x Łączący Katalizator
3x Pomocnik 1h redukcja czasu
250 Diamentów

III, IV i V nagroda:
1x Pomocnik 2h redukcja czasu
250 Diamentów

Aby wziąć udział w konkursie trzeba wykonać jedno z poniższych zadań:
  1. Napisz nam w kilku zdaniach ile czasu już z nami jesteś, który rozdział był dla Ciebie najciekawszy, co najbardziej lubisz w naszej Grze.
    Lub
  2. Stwórz urodzinową grafikę/rysunek z najlepszymi życzeniami z okazji 11 rocznicy Elvenar.

Serdecznie zachęcamy do wzięcia udziału! Na Wasze odpowiedzi czekamy pod wpisem konkursowym na Forum lub Discord do 24 kwietnia do godziny 23:59. Po zakończeniu konkursu w ciągu trzech dni zostaną ogłoszeni wylosowani szczęśliwcy.

Pozdrawiamy Was serdecznie
Wasz Team Elvenar

Jestem w grze od niedawna dopiero zaczynam V etap ale myślę że zostanę na dłużej poniewaz gra jest wyśmienita i nie wymaga spędzania dużej ilości czasu przy telefonie

Witam Wszystkich :)
Gram mniej więcej 10 lat i chyba już będę do końca. Mojego, lub jej :D Były dobre zmiany, ale i złe. lecz jednym pasowało, a drugim nie.
Najbardziej irytującym był świat " Duchy Współpracy" Odznaki produkował się bardzo długo i mam nadzieję, że nie wymyślą coś podobnego:p
Najciekawszego nie mam w pamięci, bo wszystkie były ciekawe, ale zawsze było ciekawe, co będzie w następnym świecie, jakie będą zdjęcia, jakie cuda, budynki.. Itd.
Najbardziej lubię muzykę w tle.. Włączam słuchawki i przenoszę się do miasta. Serca Elvenaru :)
Pozdrawiam Wszystkich:):)

11 lat… i nadal stoję silna.

To miasto to coś więcej niż tylko budynki i cuda —
to czas, zaangażowanie i podróż, która nigdy tak naprawdę się nie kończy.

Od samego początku wybrałam ścieżkę Elfów —
rozwijając się przez każdą erę, dopracowując każdy detal i tworząc coś, co odzwierciedla mnie jako gracza.

Dziś, jako Defiance — Królowa Elfów,
świętuję 11 lat magii, cierpliwości i pasji.

To nie tylko miasto. …. to dziedzictwo.
.

Załączniki

• Królewska jubileuszowa ceremonia Elvenar.jpg
    Królewska jubileuszowa ceremonia Elvenar.jpg
    459,7 KB · Wyświetlenia: 7
Albo 10 albo 11 lat (miałam zmianę adresu e-mail i nie widzę daty rejestracji), ale raczej 2015. Na początku była beta, i na forum dyskusje o tym co tam jest w becie zagranicznej chyba angielskiej. Co już tam się pojawiła i kiedy będzie tutaj :).
Gra mnie zaciekawiła bo chyba tylko tutaj w tego rodzaju grze nikt nikogo nie napada (chodzi o sąsiadów) :).
Każdy rozdział jest inny, choć lubiąc Tolkiena i wybierając elfy to "Leśne elfy".
Miałam w grze długą przerwę (życie) więc po tych 11 latach nie jestem tak bardzo daleko bo w rozdziale "Żywiołaki".

Ja wróciłam do gry w ubiegłym roku. Wcześniej również grałąm jakiś czas i po tamtym okresie gry pozostał mi ogromy sentymet. Ta gra to wspólnota, tworzy więzy z ludźmi jakich nie znam z innych gier. Wspólnie przeżywamy każdy event, każde przygody no i co za tym idzie pomagamy sobie w każdym rozdziale. Może w stosunku do osób, które grają po 10 czy więcej lat nie jestem w stanie gry opisac tak doskonale jak inni ale dla mnie w sumie najfajniejszym bo jak do tej pory najbardziej wymagającym jest mój obecny rozdział czyli czarodzieje i smoki.
W grze najbardziej lubie to że jest wyzwaniem. Daje mi szansę na stanięcie w szranki z innymi i to na wiele sposobów: mogę walczyć na polu chwały, mogę również w eventach zdobywać cudowne rzeczy i wszędzie zdobywać punkty uznania. Zawsze najlepsi są dodatkowo nagradzani, to mnie napędza i gwarantuje ciągłą chęć do gry. Poza tym, tyle możliwości jeszcze przedemną.
Pozdrawiam
Iogha, Winyandor

Drodzy Elfy i Ludzie!

Właśnie mija 11 lat od premiery gry Elvenar! Z tej okazji mamy dla Was konkurs. Do rozlosowania mamy następujące nagrody, w tym unikalny budynek Wirujący Obraz:

I nagroda:
1x Wirujący Obraz
1x Karma dla Zwierzaka
1x Schemat
3x Łączący Katalizator
300 Diamentów

II nagroda:
1x Schemat
2x Łączący Katalizator
250 Diamentów

III, IV i V nagroda:
250 Diamentów

1. Napisz nam w kilku zdaniach ile czasu już z nami jesteś, który rozdział był dla Ciebie najciekawszy, co najbardziej lubisz w naszej Grze.
    Lub
  2. Stwórz urodzinową grafikę/rysunek z najlepszymi życzeniami z okazji 11 rocznicy Elvenar.

Serdecznie zachęcamy do wzięcia udziału! Na Wasze odpowiedzi czekamy pod wpisem konkursowym na Forum lub Discord do 24 kwietnia do godziny 23:59. Po zakończeniu konkursu w ciągu trzech dni zostaną ogłoszeni wylosowani szczęśliwcy.

Wasz Team Elvenar
Witam.
Gram po bardzo dłuuugiej przerwie więc i zaczynam od początku .Jestem juz na Etapie budowy osiedla wróżek. Jak narazie wszystko mi się podobało . Przydałoby się większe zaangażowanie całej obecnej ekipy- ale to chyba bolączka wszystkich gildii we wszystkich grach.
Produkcja odznak w obecnym evencie troszeczkę trudna ale przy większym zaangażowaniu (może po weekendzie) do zaliczenia.
Czekam na następne zadania. Ważne, aby ciągle się coś działo a tu tak jest.
Ogólnie polecam grę.
Pozdrawiam Wszystkich graczy a w szczególnosci - Bractwo "Bardzo Czarne Perły"

Gram od marca/kwietnia 2018, więc minęło 8 lat. Mój ulubiony rozdział to były wróżki. Drugie miejsce leśne elfy. Fajne były też rozdziały łączone, wróżki/krasnoludy itd oraz Elvenarowie. Jako, że gram już 8 lat to obecnie skupiam się na pomocy dużo mniejszym graczom od siebie, tym, którzy dopiero niedawno zaczęli grę. Sprawia mi to radość jako weteranowi. Lubię też układać swoje miasto tematycznie, budynki ewolucyjne, zestawy itd zależnie od pory roku.

Drodzy Elfy i Ludzie!

I nagroda:
1x Wirujący Obraz
1x Karma dla Zwierzaka
1x Schemat
3x Łączący Katalizator
300 Diamentów

II nagroda:
1x Schemat
2x Łączący Katalizator
250 Diamentów

III, IV i V nagroda:
250 Diamentów

Lub

Wasz Team Elvenar
Obecnie zawodowo pracuję jako analityk danych/ procesów/ systemów. Postanowiłem wrócić do gry po X latach ;) Wierzę, że z wiedzą analityczną, tym razem dobrze poprowadzę grę :D

Elvenar to naprawdę wyjątkowa gra, która przez lata dawała mi mnóstwo radości i satysfakcji. Spędziłam w niej już 10 lat, rozwijając swoje miasto, odkrywając nowe krainy i podejmując kolejne wyzwania. Jednak to, co najbardziej cenię, to ludzie, których dzięki niej poznałam – wielu wspaniałych, życzliwych i inspirujących graczy. Wspólna gra, rozmowy i wzajemna pomoc sprawiły, że Elvenar stał się dla mnie czymś więcej niż tylko grą – to kawał pięknych wspomnień i relacji, które zostaną ze mną na długo. Pozdrawiam Wszystkich :)

Gram codziennie od ok. 10 lat (z prawie 5 letnią przerwą w rozwoju miasta - sprawy rodzinne). Początek gry dość hardcorowy, bez ułatwień, trochę wymagający. Teraz to bułka z masłem, epoki są mało wymagające ale za to dość nudne i b. czasochłonne. Poznałam dużo ciekawych osób, część z nich z podobnym stażem w grze. Miałam szczęście na początku mojego grania i w dłuższym okresie grać razem z graczem spooky- i do tej pory wspominam go jako najlepszego "nauczyciela" i kompana w tej grze. Oczywiście miałam przyjemność poznać wielu fajnych graczy - część z nich gra do tej pory, część zakończyła już grę. Gra stała się dla mnie codziennym rytuałem, pełnym od czasu do czasu emocji i stresu (czasami coś pomylę w obliczeniach) ale generalnie jest ok. Poza tym ta gra to świetny przegląd charakterów, zachowań, emocji ludzkich - czasami przewidywalnych, czasami nie - byłby to interesujący temat dla badacza i nauka jednocześnie. Obecnie - od paru lat prowadzę bractwo (scheda po spooky-) z bardzo fajnym, zgranym zespołem ludzi, którym można ufać, że w wymagających sytuacjach nie zawiodą. Co najbardziej lubię w grze ... z technicznej strony to planowanie ustawień miasta z uwzględnieniem nowych budynków i ich rozszerzeń w kolejnych epokach oraz poczucie mocy zespołu ludzi (bractwa) we wspólnych działaniach - osiąganie założonych celów. To chyba miłe dla każdego gracza :)

Wow! Już dawno w naszych konkursach nie było takiej aktywności. Bardzo nas cieszy, że tak wielu z Was znalazło chwilę na złożenie życzeń, napisanie kilku słów o swoich doświadczeniach z Elvenarem lub wykonanie grafiki.
Czas ogłosić do kogo tym razem uśmiechnął się los:
1 nagrodę otrzymuje: @qumloazam
2 nagrodę: @CyberPunk
3 nagrodę: @Milunia3 (Discord)
4 nagrodę: @Koval92
5 nagrodę: @Defiance

Wszystkim uczestnikom, zarówno na Forum jak i Discord serdecznie dziękujemy za wzięcie udziału, a zwycięzcom gratulujemy. Pamiętajcie aby zgłosić się w PW do @jarq

Pozdrawiamy Was - Wasz Elvenar Team

Status
Zamknięty.
Powrót
Do góry