• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Prowincje

Aryman

Wędrowiec
Dzień dobry,
Nie wiem czy już taki temat kiedyś był poruszany. Próbowałem zlokalizować na forum jednak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.
Przechodzę do rzeczy:
Czy istnieje możliwość sprawdzenia w dowolny sposób (może nawet być taki, czyli w kodzie programu, jak limit pw) ilości posiadanych prowincji danego typu?
Jeśli zaś nie czy można to by było zgłosić do twórców gry że jest tego typu zapotrzebowanie ?

Oczywiście rozumiem że można zagrać wszystkie turnieje na maks prowincji i zapisać sobie a później tego pilnować i to liczyć ale chyba dla programistów tworzących grę nie byłby to jakiś wielki problem żeby taką informację można było uzyskać np klikając na dowolną prowincję marmurową pokazywałoby ile gracz ich posiada wszystkich ?

Jeśli to głupie albo już było poruszane to przepraszam, potrzebuję akurat takich informacji i ten problem dosięgnął mnie bezpośrednio stąd mój post.
Pozdrawiam

CasPL

Zwiadowca
Byłoby miło gdyby liczba podbitych prowincji wyświetlała się na przykład obok Odblokowane prowincje: ....
Ewentualnie może być prezentowana w formie Nieodblokowane prowincje: ...

Czy istnieje możliwość sprawdzenia w dowolny sposób (może nawet być taki, czyli w kodzie programu, jak limit pw) ilości posiadanych prowincji danego typu?
W grze nie ma niestety takiego mechanizmu. Jesli jednak pytasz o dowolny sposob, to prowincje danego typu mozna dosc latwo policzyc bezposrednio na mapie swiata :) Kazdy typ prowincji ma inny "obrazek", wiec latwo je zidentyfikowac po samym wygladzie. Sam robilem to nie raz na przegladarce, ale podobno z apki idzie to jeszcze lepiej, tam heksagony jeszcze latwiej od siebie odroznic.

Do góry