Czy ktoś już na becie ogarnął jak ten Jelonek funkcjonuje? tzn. z tego co widzę 4h działa, cd 6h czyli 2x dziennie można spokojnie aktywować jak się logujemy rano i wieczorem. Ale, napisali, że tylko 1 takiego gargamela można przywołać/użyć na raz czy to oznacza, że jest to budynek unikalny w sensie w evencie można tylko 1 wyrwać a nie po 10 jak np tych durnych feniksów? Czy nawet jak się da więcej niż 1 to skoro 1 na raz można to efekty i tak się nie zdublują, bo nie może być więcej niż 1 na raz?
Druga sprawa czy skrócenie czasu tworzenia odnosi się do 2 zakładki w AM tzn. tworzenie a nie do 1 czyli produkcja? Jak ten efekt działa? Od razu skraca czas np z 5;30h do powiedzmy 4h jak ustawimy dany obiekt do tworzenia? Jak efekt przestanie działać to przedmiot który w danym momencie jest w trakcie tworzenia nie wydłuży nagle czasu?
Jeżeli jednak to się odnosi do 1 zakładki to jak wtedy jest z cudakiem Valoryjska Szkoła Czarodziejstwa? Efekty się dodają,skalują jakoś czy wyciągane są %?
I 3 sprawa. W opisie jest normalne wydarzenia/spotkania czyli odnosi się tylko do podbijania prowincji? turek ani iglica się nie łapią rozumiem?
Tak, będzie można.Ciekawe, czy artefakty do tego Jelonka będzie później można zdobyć w Iglicy. Bo trochę dużo. :/
Wydaje mi się, że być powinno, bo nie ma nawet możliwości zdobycia dodatkowych artefaktów za srebrną i złotą ligę.Tak, będzie można.
Lub można kupić królewskie nagrody oraz walutę i zdobyć wszystkie 14 artefaktów w ramach samego eventu, co biorąc pod uwagę, że dalej kolejnych artefaktów po pewnej granicy punktów może być sugestią twórców jeżeli nie chce się czekać roku czasu.Wydaje mi się, że być powinno, bo nie ma nawet możliwości zdobycia dodatkowych artefaktów za srebrną i złotą ligę.

Jestem na koncu drzewka i co?2. Jeżeli ktoś jest na końcu drzewka badań, to najprawdopodobniej spędził w tej grze parę lat i odkrył tyle prowincji - ŻE NIE MOŻE JUŻ walczyć i ZWYCIĘŻYĆ w prowincjach bo tak żeście kurna zaprogramowaliście grę że nawet z dwudziestoma wzmocnieniami zdrowia i ataku jest to NIEMOŻLIWE!
Może nie chce im się pisać i być dostrzeżonym przez CiebieA ja to widze tak ciagle narzekaj inaczej ujac tego nie idzie .. ci sami gracze
nie widze jakos innych co by im bylo zle![]()
Dziękuję NusionDaje szansę to znaczy, że nie ma 100% pewności. W zależności od poziomu szanse są różne. Na 10 poziomie szansa, że dostaniesz podwójną nagrodę wynosi 15%, na 15 poziomie 65% i więcej nie będzie
View attachment 7420