marcus89
Wędrowiec
Jako, że nikt inny się nie pokwapił, a sprawdzanie limitu PW bywa dość męczące zwłaszcza jak kilka osób o to zapyta. Trzeba się przeklikiwać przez konsole w grze itd.
Stworzyłem prostą wtyczkę do przeglądarki chrome (działa też na operze)
tak to wygląda w użyciu:

pobieramy dodany w załączniku tego tematu plik KPlimiter.zip
wypakowujemy i powiniśmy mieć taki folder z taką zawartością:

na przykładzie przeglądarki chrome:
w pasku adresu wpisujemy:
chrome://extensions/
w prawym górnym rogu musimy mieć włączone "tryb developera"
potem po lewej wybieramy opcję: 'załaduj rozpakowane'

odnajdujemy nasz wypakowany folder, zaznaczamy i klikamy 'wybierz folder'

jeśli wszystko poszło ok, na liście pod spodem powinniśmy mieć zainstalowane rozszerzenie:

żeby nam nie znikało gdzieś w walce, z prawej strony przeglądarki klikamy na ikone rozszerzeń (taki puzzel) i przypinamy rozszerzenie, wtedy ikonka zawsze będzie widoczna

teraz wchodzimy do Elvenaru
i jak sprawdzić limit gracza?
powiedzmy, że chcemy sprawdzić kogoś z poza bractwa, wchodzimy do jego miasta i otwieramy listę cudów, w tym momencie na ikonce rozszerzenia pojawi się limit, a jak w nią klikniemy rozwinie się okienko ze szczegółami

w bractwie możemy szybko przygotować listę limitów:
wchodzimy w zakładkę członków bractwa i klikamy po kolei na ikone cudów, po pojawieniu się okna cudów danego gracza, to okienko zamykamy i klikamy następną osobę i i następną a lista się powoli aktualizuje

i po kilkudziesięciu sekundach możemy sobie taką listę skopiować klikając na ikone rozszerzenia i przycisk skopiuj, a potem np., wysłać na kopertę bractwa lub czat

i tyle
mam nadzieję, że się komuś przyda
Stworzyłem prostą wtyczkę do przeglądarki chrome (działa też na operze)
tak to wygląda w użyciu:

pobieramy dodany w załączniku tego tematu plik KPlimiter.zip
wypakowujemy i powiniśmy mieć taki folder z taką zawartością:

na przykładzie przeglądarki chrome:
w pasku adresu wpisujemy:
chrome://extensions/
w prawym górnym rogu musimy mieć włączone "tryb developera"
potem po lewej wybieramy opcję: 'załaduj rozpakowane'

odnajdujemy nasz wypakowany folder, zaznaczamy i klikamy 'wybierz folder'

jeśli wszystko poszło ok, na liście pod spodem powinniśmy mieć zainstalowane rozszerzenie:

żeby nam nie znikało gdzieś w walce, z prawej strony przeglądarki klikamy na ikone rozszerzeń (taki puzzel) i przypinamy rozszerzenie, wtedy ikonka zawsze będzie widoczna

teraz wchodzimy do Elvenaru
i jak sprawdzić limit gracza?
powiedzmy, że chcemy sprawdzić kogoś z poza bractwa, wchodzimy do jego miasta i otwieramy listę cudów, w tym momencie na ikonce rozszerzenia pojawi się limit, a jak w nią klikniemy rozwinie się okienko ze szczegółami

w bractwie możemy szybko przygotować listę limitów:
wchodzimy w zakładkę członków bractwa i klikamy po kolei na ikone cudów, po pojawieniu się okna cudów danego gracza, to okienko zamykamy i klikamy następną osobę i i następną a lista się powoli aktualizuje

i po kilkudziesięciu sekundach możemy sobie taką listę skopiować klikając na ikone rozszerzenia i przycisk skopiuj, a potem np., wysłać na kopertę bractwa lub czat

i tyle
mam nadzieję, że się komuś przyda