Bo to jest podniżka

Dodatkowo, gdy taki schemat kupi się w analogicznej promocji 10% (z 300 na 270) to mamy 10 renowacji za 270 diaxów
znaczy się takie cyrki to może zadziałają na stereotypowych amerykanów, ale w Europie to jeszcze wiele lat nie przejdzie
nie wiem czy bardziej rozśmieszają mnie takie promocje, te z ekspansjami gdzie
za diamenty możemy sobie zwiększyć koszty turnieju i iglicy (tylko wyjątkowo taniej niż zwykle). Czy magiczne warsztaty w cenie tak absurdalnej że wszyscy których znam wolą poczekać i 3 miesiące aż wyleci takowy z iglicy czy te wzmocnienia
jedynie 500 diamentów za sztukę - zapewne jako odpowiedź na to, że jest mało wzmocnień w AM.
Już mnie rwie żeby za 16 zł kupić jedno wzmocnienie które i tak niczego zarówno w iglicy jak i w turnieju mi nie da i potrzebne są 3-4 (łącznie ze zdrowiem) żeby to miało jakiś sens.
Zrobienie 2 turków (jeżeli ktoś po pół roku doczłapał się polarnego za jedyne 27 schematów, tj 8100 diamentów oraz ma D111 na odpowiednim poziomie) i 2 iglic (jeżeli ma wystarczająco czasówek) za jedyne 64 zł - brzmi genialnie
Czy mogę zaoferować kontrofertę dla Inno i np. sprzedawać graczom schematy po 200 diamentów albo fragmenty za połowę ceny? Leży u mnie już tego prawie 1,000,000 na s2
Strach coś
@jarq proponować bo np. takie promocje pokazują jak bardzo:
a) odczepione od realiów jest Inno
lub
b) jak bardzo nasza waluta jest nisko przez Inno ceniona
PS. Rzecz jasna powyższe ceny to są ceny przeglądarkowe - jak ktoś gra tylko z telefonu to oprócz braku kilku opcji (oczywiście w obie strony bo wersja przeglądarkowa też nie ma wszystkich opcji aplikacyjnej - kto w ogóle developerom na taki rozjazd pozwolił? Czy oni ze sobą rozmawiają? Bo to zapewne dwa oddzielne zespoły...) są odpowiednio wyższe, tj. za 20 zł (te 19,99 to rozumiem kolejne psychologiczne plucie w twarz tak powszechne w całej gospodarce) człowiek dostaje 630 diamentów, kiedy w aplikacji ma 440 diamentów za 30 zł i wtedy jedno wzmocnienie to 37 zł 48 gr i wtedy taka przyjemność kosztuje nas 150 zł (tj. 149,95 dla takich którzy cenią sobie dokładność).