• Drogi czytelniku forum,

Aby aktywnie korzystać z forum dołączając do dyskusji lub aby rozpocząć własną, potrzebujesz konta w grze. Następnie możesz ZAREJESTROWAĆ SIĘ TUTAJ!

Wasze historie - dyskusja

vorverek

Zwiadowca
Dobrze by było gdy moderatorzy podzieli się swoją historią na początku . Moja przygoda już się kończy z tą grą

xEasyRiderx

Łucznik
Kiedyś jak zaczynałem była to naprawdę fajna gra tylko z biegiem czasu zepsuliście ją jak tylko było to możliwe. Naprawdę fajni ludzie, super atmosfera aż chciało się grać grać i grać, wynajdywać nowe możliwości, uczyć się mechaniki gry, rozmawiać z ludźmi, a teraz aż szkoda mi słów bo musiałbym je wykropkować ......

Seviper

Rycerz
Kiedy zaczelem, bylo super , duzo osob chętnie mi pomagalo w rozwoju.
Teraz jest jeszcze lepiej, mam ekstra bractwo super ekipe . Atmosfera jest ekstra;).
co do zmian nie zawsze na plus np. cuda ich rozbudowa chyba gorzej sie nie dalo ich zepsuc . zwłaszcza dla nowych graczy .
inne zmiany duzy plus zwłaszcza niektore budynki ich efekt karmienia :cool:
Byle tak dalej , zmiany ida w dobrym kierunku jak dla mnie

Aras Dynas

Rozbójnik
Zapraszam do dzielenia się swoimi historiami.

Czuje się oszukiwany :)

w AM jest formuła gdzie schemat + 2 katalizatory => 10 renowacji, czyli 10 renowacji => 300 diamentów

Tutaj mamy 9 renowacji w rzekomo promocji.
Jakby ktoś chciał dokupić renowacji do rozbudowy cudów to wtedy 1 renowacja kosztuje 50 diamentów.
Także skąd te startowe 315 diamentów za 9 renowacji?

1743331406526.png

Aras Dynas

Rozbójnik
Bo to jest podniżka :)
Dodatkowo, gdy taki schemat kupi się w analogicznej promocji 10% (z 300 na 270) to mamy 10 renowacji za 270 diaxów :)
znaczy się takie cyrki to może zadziałają na stereotypowych amerykanów, ale w Europie to jeszcze wiele lat nie przejdzie :p

nie wiem czy bardziej rozśmieszają mnie takie promocje, te z ekspansjami gdzie za diamenty możemy sobie zwiększyć koszty turnieju i iglicy (tylko wyjątkowo taniej niż zwykle). Czy magiczne warsztaty w cenie tak absurdalnej że wszyscy których znam wolą poczekać i 3 miesiące aż wyleci takowy z iglicy czy te wzmocnienia jedynie 500 diamentów za sztukę - zapewne jako odpowiedź na to, że jest mało wzmocnień w AM.

Już mnie rwie żeby za 16 zł kupić jedno wzmocnienie które i tak niczego zarówno w iglicy jak i w turnieju mi nie da i potrzebne są 3-4 (łącznie ze zdrowiem) żeby to miało jakiś sens.
Zrobienie 2 turków (jeżeli ktoś po pół roku doczłapał się polarnego za jedyne 27 schematów, tj 8100 diamentów oraz ma D111 na odpowiednim poziomie) i 2 iglic (jeżeli ma wystarczająco czasówek) za jedyne 64 zł - brzmi genialnie :D

Czy mogę zaoferować kontrofertę dla Inno i np. sprzedawać graczom schematy po 200 diamentów albo fragmenty za połowę ceny? Leży u mnie już tego prawie 1,000,000 na s2 :)

Strach coś @jarq proponować bo np. takie promocje pokazują jak bardzo:
a) odczepione od realiów jest Inno
lub
b) jak bardzo nasza waluta jest nisko przez Inno ceniona

PS. Rzecz jasna powyższe ceny to są ceny przeglądarkowe - jak ktoś gra tylko z telefonu to oprócz braku kilku opcji (oczywiście w obie strony bo wersja przeglądarkowa też nie ma wszystkich opcji aplikacyjnej - kto w ogóle developerom na taki rozjazd pozwolił? Czy oni ze sobą rozmawiają? Bo to zapewne dwa oddzielne zespoły...) są odpowiednio wyższe, tj. za 20 zł (te 19,99 to rozumiem kolejne psychologiczne plucie w twarz tak powszechne w całej gospodarce) człowiek dostaje 630 diamentów, kiedy w aplikacji ma 440 diamentów za 30 zł i wtedy jedno wzmocnienie to 37 zł 48 gr i wtedy taka przyjemność kosztuje nas 150 zł (tj. 149,95 dla takich którzy cenią sobie dokładność).

Aras Dynas

Rozbójnik
a ja kupilem te ektra promocje na renowacje ;)
gratuluje udanego zakupu, gospodarka bez takich ludzi znacznie by spowolniła :)

@jarq jak ma się do tych promocji obowiązująca w Polsce dyrektywa Omnibus? Czy przypadkiem takie wprowadzające kupującego w błąd zapisy o fałszywej promocji nie łamią prawa?

jarq

Community Manager
Zespół Elvenar
Jakie wprowadzanie w błąd, wszystko jest jasne. Proszę nie porównywać akademii magii do ofert promocyjnych. Po pierwsze w akademii wypadnie taka formuła albo nie wypadnie, po drugie w akademii są dodatkowe koszty jak katalizatory, schematy czy inne.

Do góry