kiedy z receptur zniknie księga na przetworzenie artefaktów z poprzedniego eventu?Zapraszam do dyskusji - dyskusja
Tu nie chodzi nawet kiedy zniknie ta receptura z poprzedniego eventu, tu chodzi kiedy ta receptura zniknie z pierwszego slotu w Akademii?? Nie może tak być (przykład z przed chwili):kiedy z receptur zniknie księga na przetworzenie artefaktów z poprzedniego eventu?
I tak jeszcze jedna rzecz w sumie - czy byłaby szansa żeby oprócz linku do Discord był w ramach wygody link do forum? Sporo osób, które grają z telefonów i nie chcą się logować na discord, nie mają żadnej szansy dołączenia do naszej społeczności i skorzystania z wiedzy która jest na forum podana.Nic na razie na ten temat nie wiadomo.
Niestety na dzień dzisiejszych nie mamy takich możliwości technicznych.I tak jeszcze jedna rzecz w sumie - czy byłaby szansa żeby oprócz linku do Discord był w ramach wygody link do forum? Sporo osób, które grają z telefonów i nie chcą się logować na discord, nie mają żadnej szansy dołączenia do naszej społeczności i skorzystania z wiedzy która jest na forum podana.
Raczej sie to nie zmieniNowy event się zaczął, a księga z artefaktami z poprzedniego eventu dalej zapycha pierwszy slot...
Słabo.
Czytałeś bo na wiadomość Arasa odpowiedziałeś. Postanowiłem zaczekać bo to, że event ruszył i jeszcze wczoraj pojawiała się księga z poprzedniego evntu to mógł być błąd który szybko powinniście naprawić, ale dziś też się pojawia równie nagminnie. To już jest bezczelne plucie graczom w twarz. Nawet nie nowa księga ale jeszcze stara! Koledzy z bractwa zgłaszali to jako błąd bo to ewidentnie jest błąd i zbywacie ich odpowiedziami dziękujemy za zgłoszenie. Kiedy to zostanie naprawione! To poważnie przeszkadza ludziom w grze i nic z tym nie robicie. Co teraz już turnieje są niefajne? Wprowadzamy nawą funkcję kupujecie wzmocnienia w iglicy i te z AM już mogą nie wypadać. Jak była promocja na zakup Brunera i Red Pandy to nawet przez myśl mi przeszło, a może kupię, tyle czasu spędzam w grze to duży wydatek ale pomocne są te budynki i to bardzo. Ta księga mnie wnerwiała i ostatecznie stwierdziłem sobie, że nie warto bo gra coraz bardziej się psuje nie będę wydawał pieniędzy. I bardzo dobrze zrobiłem bo ta gra faktycznie zaczyna się robić smutna. Ustawianie wszystkiego pod swoje "nowości" i olewanie graczy na każdym kroku. Chcecie się pozbyć starych graczy świetnie Wam idzie. Ja też zaczynam coraz poważniej myśleć nad odpuszczeniem sobie tej gry. A na razie zachęcam piszcie wszyscy tickety, robią sobie z nas jaja. Pojawianie się księgi z artefaktami ze starego eventu w nowym to już błąd, to zupełny absurd. Ale mają to w D i nas mają w D. Może wrzućcie nam tam jeszcze wszystkie poprzednie księgi z wszystkich eventów, to co że nikt już nie ma do nich artefaktów niech zaśmiecają po co robicie podchody tylko z jedną! (SARKAZM TAK DLA JASNOŚCI)@jarq czy możesz potwierdzić, że przy okazji Zimowej Magii nie będzie księgi do przerabiania nowych artefaktów na stare